njihova priča

GODINAMA su trpeli osudu i ZLE komentare: Kako su prelepa voditeljka i fudbaler uspeli ljubavlju svima da zapuše usta

1

Prelepa voditeljka i zgodni fudbaler godinama su u vezi i braku i svakodnevno su dobijali neprimerena pitanja, a od danas više neće dobiti nijedno takvo

kako se vole tijana stoisavljević i mihailo milutinović
kako se vole tijana stoisavljević i mihailo milutinovićfoto: Damir Dervišagić

Jedan od najlepših srpskih parova, voditeljka Tijana Stoisavljević i fudbaler Mihailo Milutinović postali su roditelji devojčice! 

 

Ovaj par je već godinama u srećnom braku, pre toga u dugoj vezi, a najlepša kruna njihove ljubavi stigla je ovog leta i zasigurno će samo oplemeniti njihov odnos, za koji se već godinama piše da je jedan od najlepših na domaćoj javnoj sceni.

 

Lepa Tijana bila je aktivna do samog kraja svoje trudnoće, pa smo je pre nekoliko dana imali prilike videti na premijeri filma "Barbi", gde je blistala, a ona sama je otkrila da ima oproban ritam: aktivna je dok je beba ne opomene.

 

Ona je i do nekog momenta u svojoj trudnoći radila u emisiji "Ami Dži šou", a onda je otišla na zaslužen odmor. 

 

Međutim, i pre nego što je beba stigla na svet, oni su uživali u svojoj ljubavi. Ove godine proslavili su mali jubilej i jedanaestogodišnjicu svoje ljubavi, jer su se upoznali kao veoma mladi i od tada se jednako obožavaju.

 

 

11 godina sa tobom, a brojimo i dalje… I suza i smeha,bilo je svega, a ti si još tu. Život sa tobom, uz tebe i pored tebe je sve samo ne mirno more, ali na kraju dana ti si moja mirna luka i moj dom. Ove godine će poklon malo kasniti, ali biće najlepši. Biće tvoj mali klon, biće mesavina tebe i mene u jednom malom biću. Hvala ti za to i hvala ti za svaki dan proteklih 11 godina, bilo da je bio lep ili malo manje lep. Hvala ti za nas — poručila je svom dragom Tijana.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

 

Zanimljivo je i kako je Tijana "predvidela" da će zatrudneti s devojčicom. Naime, ona je pre nekoliko meseci pozirala sa Saškom Veselinov Đoković u kupaćim kostimima na kojima je pisalo "dečak" i "devojčica". I dok je Saška, koja je rodila dečaka Aleksandra, nosila plavi dečak kupaći, Tijana je ponela roze devojčica kupaći!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAASH (@saash.official)

 

Nedavno su oboje govorili o tome šta smatraju da je njihov najveću uspeh u proteklim godinama, pa priznali da nije sve uvek tako idealno, jer je Mihailo bio i životno ugrožen.

 

― Moj muž je bio usled loše operacije u Gruziji životno ugrožen. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen. O porazima ne bih pričala, jer pobede su uvek važnije ― kaže Tijana za Pink.rs jednom prilikom.

 

tijana je blistala u trudnoći, a pre nego što je ostala u drugom stanju, svakodnevno je dobijala komentare zašto još nije zatrudnela
tijana je blistala u trudnoći, a pre nego što je ostala u drugom stanju, svakodnevno je dobijala komentare zašto još nije zatrudnelafoto: Petar Aleksić

Njih dvoje su za tih deset godina veze stalno dobijali komentare kada će se ostvariti u ulozi roditelja, pa su neretko bili i na meti osuda.

 

Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu i dalje. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko možda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi. Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da dete bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada napokon smo na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi i trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka ― rekla je Tijana za Pink.rs jednom prilikom.

 

 

I, eto, sada su se sve kockice složile i par je napokon uspeo svima da zapuši usta isključivo svojom ljubavlju. 

 

BONUS VIDEO

Tijana Stoisavljević:

 

makonda-tracker