Zbog ovog režima ishrane danas izgleda kao BOGINJA: DIJETA SA SLATKIŠIMA uz pomoć koje je Anastasija SKINULA 20 KG

0

Anastasija Ražnatović danas izgleda kao milion dolara, međutim i njoj se dešavalo da se malo opusti i da ne razmišlja o kilaži. 

Anastasija Ražnatović je u jednom trenutku imala 20 kilograma viška, ali se uz pomoć ovog režima vratila u tip top formu
Anastasija Ražnatović je u jednom trenutku imala 20 kilograma viška, ali se uz pomoć ovog režima vratila u tip top formu foto: Anastasija Ražnatović Instagram

Naša lepa pevačica Anastasija Ražnatović danas izgleda potpuno savršeno i može komotno da bude model za kupaće kostime. 

 

Uvek je sve na svom mestu modno i stilski usklađeno, linija joj je besprekorna, međutim bilo je i momenata kada to i nije baš bilo tako. 

 

Naime, ona se u jednom trenutku uhvatila u koštac sa velikim viškom kilograma, te je još tada odlučila da promeni ishranu i neke životne navike. 

 

Kako je sama pričala, nabacila je na najveću kilažu dok je u jednom trenutku živela sa bratom Veljkom u njihovoj kući na Kipru, bez mame Cece, koja je u tom periodu bila u kućnom pritvoru.  

 

Od trenutka, Anastasija je izgubila čak 20 kilograma i, zahvaljujući svojoj dijeti, došla do sadašnje izvajane linije, piše Informer, a prenosi Kurir. 

 

- Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu - grickalice, hamburgere, gazirana pića. Tako sam živela šest meseci - pričala je Anastasija svojevremeno.

 

Anastasija je sada savršeno građena, ali nije oduvek bilo tako
Anastasija je sada savršeno građena, ali nije oduvek bilo tako foto: Instagram / anastasijaražnatović

Dok su Veljko i ona bili na Kipru, posećivala ih je Cecina sestra Lidija. Ona je već tada skrenula pažnju Anastasiji da se "zaokruglila". 

 

- Već tada sam se prilično ugojila. Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: 'Seko, Anastasija se mnogo ugojila.' Mama joj je odgovorila: 'Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo - nastavlja Anastasija priču. 

 

No, kada je stigla u Beograd koji mesec kasnije situacija je bila još gora. 

 

- Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo. Mama je bila šokirana: 'Crno dete, šta napravi od sebe?!' Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: 'Ma dobro mama, šta sad.. Malo sam se ugojila - seća se Anastasija tih momenata.

 

Anastasija je tada rešila da okrene novi list kad je ishrana u pitanju. I to je bio postepen proces koji nije bio završen brzo, ali je dao odlične rezultate. 

 

Anastasija je skinula čak 20 kilograma
Anastasija je skinula čak 20 kilograma foto: Anastasija Ražnatović Instagram

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem - rekla je Anastasija.

 

A onda je otkrila i na čemu je bazirala ishranu od tof trenutka.  

 

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane - objasnila je ona.

 

No, priznaje da i dalje ne može da odoli slatkišima. Oni su joj i dalje dozvoljeni, ali zato kada pojede nešto slatko ima instant način da to i reši. 

 

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju - navodi pevačica.

 

A osim vežbanja, otkrila je i kako su joj izgledali prosečni obroci. Bazirali su se, pre svega, u na voću, povrću i ribi. 

 

JELOVNIK ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ 

 

DORUČAK: Ovsena kaša sa crvenim voćem

RUČAK: Brancin i zelena salata

 

Potaž od bundeve je Anastasiji često bio na meniju za večeru
Potaž od bundeve je Anastasiji često bio na meniju za večerufoto: : Eichner für GuU Carsten / Seasons.agency Food / Profimedia

VEČERA: Potaž od bundeve

Bonus savet: Kad god osetim glad, popijem vodu sa limunom i želja za hranom me brzo prođe

 

 

makonda-tracker