"ponovo je nasmejana"

Znala je za zlodela svog muža, a ćutala iz koristi? Slavnog glumca svi kritikuju zbog veze sa LEPOTICOM mračne prošlosti

0

Glumac Edrijen Brodi uživa u ljubavi, ali mnogi osuđuju njegov izbor, budući da je njegova devojka zapravo bivša supruga Harvija Vajnstina.

Edrijen Brodi i Džordžina Čempen
Edrijen Brodi i Džordžina Čempenfoto: CRY-MA / The Photo One / Profimedia

Glumac Edrijen Brodi jedan je od najupečatljivijih glumaca koji su se ikad pojavili na sceni, a šira javnost se sa njegovom glumom bolje upoznala u filmu "Pijanista" za koji je dobio i Oskara.

 

I dok za njegove glumačke role malo ko može da kaže nešto negativno, malo je reći da javnost nije blagonaklona prema njegovom ljubavnom izboru.

 

Otkad se prvi put pojavio na crvenom tepihu 2021. godine sa devojkom Džordžinom Čempen, njihova veza je na meti kritika.


On se trenutno nalazi u Sen Tropeu na odmoru sa svojom devojkom, a iako bi mnogi mogli da se zapitaju zašto svi negoduju zbog glumčevog izbora, odgovor leži u njenom bivšem suprugu.

 

Naime, od 2007. do 2021. godine Džoržina je bila u braku sa Harvijem Vanjstinom, holivudskim predatorom koji je osuđen za seksualno nasilje nad ženama.

 

Harvi i Džordžina su vezu započeli još 2003. godine dok je on bio u braku sa prvom suprugom Iv Čilton, sa kojom je bio 17 godina u braku.

 

Džordžina i Harvi su se razveli 2021. godine i imaju dvoje dece, ćerku Indiju Perl i Dašinela Maksa Robertsa. 

Edrijen Brodi je u vezi sa Džordžinom Čempen od 2021. godine
Edrijen Brodi je u vezi sa Džordžinom Čempen od 2021. godinefoto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Kada se 2017. godine saznalo za sve što je radio Harvi Vajnstin, Džordžina se prvo držala po strani, a potom je podržala sve žene koje su optužile njenog muža.

 

Neki smatraju da je ona dugo bila upoznata sa ponašanjem svog muža, ali da nije ništa govorila kako bi njen brend haljina Marchesa mogao da nastavi sa poslovanjem. Jedna od bizarnost i jeste da je Harvi primoravao glumce da na premijerama nose njene kreacije.

I sada, kada je glumac Edrijen Brodi u vezi sa bivšom suprugom Harvija Vanjstina mnogima nije jasno kako može da bude s njom u vezi s obzirom na prošlost njenog muža.

 

- Poslednje godine za Džordžinu su bile veoma teške, a otkada je upoznala Edrijena, ponovo je nasmejana. Već dugo je niko nije video tako srećnu i napokon ima osećaj da može da nastavi sa svojim životom -  rekao je izvor. 

 

BONUS VIDEO

 

Kako se prave intimne scene u filmovima?

 

 

makonda-tracker