tuga

Velika zvezda sapunica preminula na svoj rođendan: Nakon hitne operacije porodica podelila vest o njegovoj smrti

0

Lekari su pokušali sve, ali nije preživeo 

Preminuo Nik Benedikt
Preminuo Nik Benedikt foto: Youtube Printscreen / learnenglishwithmrkhan6546

Poznati glumac Nik Benedikt, zvezda sapunica "All My Children", "The Young and the Restless" and "Days of Our Lives", preminuo je 14. jula od komplikacija nakon hitne operacije kičme.

 

Njegova smrt potvrđena saopštenjem koje je objavljeno od strane restorana "Jake's Steakhouse" u Kaliforniji, gde je njegova supruga Džindžer radila kao barmenka.

 

Ovu tužnu vest mnogi njegovi fanovi primili su s nevericom, naročito što se sve dogodilo na njegov rođendan. Na Fejsbuk nalogu se navodi da su se novčana sredstva prikupljala za njegovo lečenje.

 

 

Smrti je prethodila ozbiljna operacija kičme, a prijatelji, porodica i poštovaoci njegovo rada organizovli su dobrotvorni događaj kako bi se skupila sredstva za nastavak lečenja.

 

- Većina vas poznaje Džindžer, barmenku u restoranu 'Jake's Steakhouse'. Ona je bila deo našeg tima dugi niz godina. Sada je uzela odsustvo da bi se brinula o veoma teškom zdravstvenom stanju svog supruga Nika - stajalo je na stranici za prikupljanje sredstava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Take 2 Radio (@take2radio)

 

Nik Benedikt je bio u mornarici, glumac, muzičar i slikar. Džindžer i Nik su u braku već 22 godine. Oboje su dugi niz godina deo Tehačapi zajednice.

 

- U nedelju, 2. jula, Nik je imao hitnu operaciju kičme. 4. jula je smešten u bolnicu. Potpuno je paralizovan od vrata nadole i potrebna mu je stalna nega i podrška.

 

Zbog toga je pokernuta akcija u koju se uključio veliki broj ljudi, ali na žalost, sve je prekinula tragična vest da je glumac preminuo.

 

 

 

makonda-tracker