TUGA

Preminuo beogradski muzičar posle borbe sa opakom bolešću: Vojaž i druge kolege se dirljivim rečima oprostili od druga

0

Mladi muzičar se već nekoliko godina hrabro sa teškom bolešću. 

Di džej Džoker i Gazda Paja
Di džej Džoker i Gazda Pajafoto: DJ Joker Instagram

Mladi beogradski muzičar Đorđe Stojanović, poznatiji kao di džej Đole ili Džoker, preminuo je posle duge i hrabre borbe sa opakom bolešću.

 

Đorđe se više od četiri godine borio sa izuzteni retkim oblikom kancera, koji je poznat kao Hodgkinov limfom.

 

Ovaj talentovani umetnik je nastupao po regionu i Beogradu, a bio je prijatelj sa poznatim reperima Gazda Pajom i Vojažom. 

 

- Batice moj mali, dobri hrabri, jači si bio od mene ili bilo koga ja znam... znao sam te od kada si dete bio gledao sam te kako se boriš sa ovom zlom bolešću i divio ti se što se nikada nisi predao molio sam se za tebe da se ne mučiš više i da te bog uzme njemu zato što si čista duša i samo takvi idu njemu, čuvaj nas odozgore, voli te tvoj gad, čuvaćemo tvoje uspomene i ime u našim srcima zauvek dok se ne sretnemo opet voli te cela porodica - napisao je njegov menadžer Damjan.

 

Od mladog umetnika su se oprostila i Vojaž i Gazda Paja. 

 

DJ Joker i Vojaž
DJ Joker i Vojažfoto: Vojaž Instagram

- Počivaj u miru brate. Nek' te anđeli čuvaju - napisao je Vojaž.

 

- Počivaj u miru brate mili - ovim rečima se Gazda Paja oprostio od Đorđa.

 

Đorđe se više od četiri godine borio sa rakom, a na društvenim mrežama je obaveštavao prijatelje  se sa retkim oblikom kancera, u pitanju je Hodgkinov limfom.


- Borba traje već četvrtu godinu i već drugi put mi je rak u četvrtom stadijumu. To je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama. Sreća u nesreći, spada u najizlečivije kancere. Ja želim da izdržim jer želim da dovedem kancer u stanje mirovanja (remisija). Želim transplataciju, koliko god je rizična, toliko je i moje novo rođenje - pisao je Đorđe ranije.

 

 

makonda-tracker