izvor iz istrage

Policija se oglasila posle tragedije: Novi detalji otkrivaju od čega je preminuo unuk Roberta de Nira sa samo 19 godina?

0

Nakon velike tragedija koja je zadesila porodicu slavnog glumca Roberta De Nira, oglasila se i policija. 

Unuk Roberta De Nira je preminuo u 19. godini životra
Unuk Roberta De Nira je preminuo u 19. godini životrafoto: EPA-EFE/JALAL MORCHIDI

Velika tragedija desila se porodica čuvenog holivudskog glumca Roberta de Nira, pošto je danas brzinom munje svet obišla vest da je njegov unuk preminuo. 

 

Mladić Leandro de Niro Rodrigez imao je samo 19 godina i ceo svet je danas uz porodicu Roberta De Nira u ovim teškim trenucima.

 

- Moj lepi, slatki anđele, volela sam te toliko da reči ne mogu opisati, još od momenta kad sam te prvi put osetila u svom stomaku. Ti si bio radost moga srca i sve što je bilo čisto i istinito u mom životu- napisala je ćerka poznatog glumca.

 

Od njenog veoma dirljivog teksta mnogima su krenule suze.  


- Volela bih da sam sada sa tobom, ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da idem napred i širim ljubav i svetlost koju sam osećala zbog činjenice da sam tvoja mama — pisala je majka preminulog dečaka Drena de Niro.

 

Oproštaj Drene de Niro od sina mnogima naterao suze na oči
Oproštaj Drene de Niro od sina mnogima naterao suze na oči foto: EPA/NINA PROMME

Zvaničan uzrok smrti još nije potvrđen oficijelnim kanalima, niti se tim pobvodom oglasio bilo ko iz porodice nesrećnog dečaka.

 

Međutim, veliki broj svetskih novinara je krenuo da istražuje tu temu i neke informacije su procurele u javnost. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Tako je dobro obavešteni izvor iz policije da Dejli mejl otkrio jedan novi podatak. Naime, pored preminulog Leandra je, navodno, pronađena praškasta supstanca.

 

Takođe, isti izvor tvrdi da na njegovom telu nema znakova traume. To otvara prostora za očigledne insinuacije, međutim još se čeka da se neko iz policije ili porodice zvanično obrati medijima tim povodom. 

 

 

 

makonda-tracker