PRVI PUT U JAVNOSTI BEZ PERIKE

PRE SU ME SVI ZVALI, A SAD...: Marina Tucaković iskreno o svojoj NAJTEŽOJ borbi, a evo ko joj je najveća PODRŠKA

2

Marina se prvi put pojavila u javnosti bez perike i iskreno progovorila o borbi sa teškom bolešću, priznavši da je pogađa to što je pojedine kolege više ne zovu

foto: Printscreen/Premijera
foto: Printscreen/Premijera

 

Tekstopisac Marina Tucaković gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila kakvo joj je stanje, ali i sumirala je svoj život i karijeru.

 

- Pišem, ali manje otkako sam se razbolela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poludodmor i odgovara - počinje Marina.

 

Ona je mnogo toga učinila i mnogima je pomogla.

 

- Nekako su oni uvek zvali mene, ja sam jednostavno radila za ljude koji su to tražili od mene. Maštala sam o tome da radim za Cecu i to se i dogodilo. Moj najveći uspeh je to što sam uspela bez obzira na sve hitove da podjednako uživam u tuđim tekstovima i pesmama. Neki tekstovi mi se nekad učine mnogo bolji nego moji, eto na to sam ponosna. Od Džibonija, Bajage, Bore, ''Dva dinara druže'', to je fenomenalan tekst - dodaje Marina.

 

Dugo se bori sa opakom bolešću, a sada otkriva kako se oseća:

 

- Da sam dobro - nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko - zaključila je Marina.

 

Otkrila je i gde se leči, i da li je pogađa što je neke javne ličnosti ne pozovu.

 

- Lečim se ovde, na Institutu za onkologiju. Pogodi me često, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali ljudi imaju pravo i da povrede nekog. Sve može! Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno - priča Tucakovićeva.

 

Otkrila je na koju pesmu je naponosnija u svojoj bogatoj karijeri.

 

- Najponosnija sma na ''Kukavicu'', to je bilo baš genijalno, ponosna sam i na ''Što to beše ljubav'' - dodaje Tucakovićeva.

 

- Najzahtevniji su bili Haris Džinović i Oliver Mandić. Hitovi postoje, ali niko ne može da zna šta će biti hit, krajnji sud daje publika - kaže ona.

1 / 3 Foto: Printscreen/Premijera

Ovom prilikom otkrila je sa kim sa estrade se čuje privatno i ko zove da proveri kako je.

 

- Pre su me svi zvali, a sad tu i tamo neko zove. Uvek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović, to su deca sa kojima sam ja malo radila, uvek me pitaju kako sam, da li mi treba nešto i to me više raduje nego da mi traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima sa kojima sam radila.

 

Ovu pesmu smatra za najvećim hitom u svojoj karijeri.

 

- "Zora je'' od Nede Ukraden je imala Evropsku karijeru, najviše smo zaradili od te pesme. Ali da ne nabrajamo sad, ostaćemo mesec dana. ''Ostariću neću znati'', meni to nije bilo ništa naročito, Futa me uveravao da je dobra i tako je i bilo - otkriva Marina.

 

Mnogo se spekuliše o njenoj autobiografiji, a evo šta ona kaže.

 

- Ne znam da li smo spremna za knjigu, nemam živaca. Dosta sam pisala - zaključila je Marina u Premijera - Vikend Specijalu.


 

 

makonda-tracker