neće im se dopasti

Šta će Pike da kaže kad čuje za ovo? Šakirini sinovi nadenuli Klara Čiji NOVI urnbesni NADIMAK

0

Prošlo je tačno godinu dana od kada je Šakira napustila Đerara 

Milan i Saša dali Klara Čiji novi nadimak - Pike će poludeti
Milan i Saša dali Klara Čiji novi nadimak - Pike će poludeti foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Poznata kolumbijska pevačica Šakira i njen partner Đerar Pike prekinuli su svoju dvanaestogodišnju vezu u junu 2022. godine nakon što je fudbaler uhvaćen u prevari. 

 

Godina koja je iza njih je bila burna, a Šakira je pronalazila razne načine da im se osveti, uključujući i objavljivanje pesama u kojim aludira na novu devojku Đerara, Klaru Čiju Marti.

 

Osim nje, i njihovi sinovi su imali nekoliko puta izjave u javnosti koje su jasno stavljale do znanja da podržavaju majki, a jedna od načina da iskažu revolt prema ženi s kojom sada živi njihov otac je i davanje raznih nadimaka.

 

 

Prema pisanju španskog medija Prensa Libre, u domu pevačice "Pies Descalzos" u Majamiju, Klara se ne zove Klara Čia niti Pikeova devojka, već se naziva "tatinom zaposlenom", što je očigledno pogrdno ime za nju.


Podsetimo, Šakira je u razdvajanje uključila klauzulu u kojoj njeno dvoje dece ne sme da bude u prisustvu Čije kada provode vreme sa Pikeom, što bivšem fudbaleru nije bilo lako da ispoštuje.

 

Upravo zbog toga, Đerard je prošlog vikenda prisustvovao venčanju Tamare Falko u Kataloniji samo sa Milanom i Sašom kao pratiocima, pa se čini da sve ukazuje da drži reč.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @clarachiamartir


Otkako je prekinula vezu sa pobednikom Svetskog prvenstva 2010, Šakira je objavila šest pesama: "Te Felicito" i "Monotonia" 2022. i "Music Session 53" sa Bizarrapom, "TKG", "Acrostico" i najnoviju: „Kopa Vacia” pre nekoliko nedelja.


Čini se da je Šakirina saradnja sa njenim sunarodnikom Manuelom Turizom takođe usmerena na Pikea, jer u jednom od svojih stihova stoji sledeće:


Od premijere 29. juna, zvanični video „Copa Vacia” na Jutjubu je sakupio više od 44 miliona pregleda, 1,2 miliona lajkova i skoro 50 hiljada komentara navijača širom sveta.

 

 

makonda-tracker