MALA DAMA

Nervoza, uzbuđenje, sreća - sve emocije je pokazala: Princeza Šarlot se pojavila PRVI PUT na Vimbldonu i sve ODUŠEVILA

1

Bilo je ovo jedno izazovno iskustvo za nju 

Princeza Šarlot prvi put na finalu Vimbldona
Princeza Šarlot prvi put na finalu Vimbldonafoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na ovogodišnjem finalu Vimbldona prvi put smo imali prilike da vidimo malenu princezu Šarlot i njenog brata princa Džordža koji su došli da gledaju obračun najboljih tenisera sveta u pratnji svojih roditelja, princeze Kejt Midlton i princa Vilijama.

 

Princeza Šarlot je bila slika svoje elegantne majke, princeze Kejt, dok je nosila moderne naočare za sunce kako bi gledala kako se Novak Đoković i Karlos Alkaraz bore na Centralnom terenu za titulu šampiona Vimbldona.

 

Šarlot je sedela pored svog brata princa Džordža dok je s velikim uzbuđenjem gledala meč. Ona je povremeno nervozno "grickala nokte", a čini se da su i ona i princ Džordž prošli kroz tobogan emocija usred uspona i padova tokom igre.

 

 

U nekim trenucima princeza je potonula u svoju stolicu i izgledala kao da ne može da podnese da gleda meč.

 

U međuvremenu, princ Džordž je izgledao i ushićeno i iscrpljeno dok je gledao akciju na Centralnom terenu - povremeno, sa glavom u rukama.

 

Nejasno je koga su braća i sestre podržali u finalu, iako je haljina princeze Šarlote od 169 funti španskog brenda Friki možda nagoveštavala njenu naklonost prema Špancu Alkarazu.

 

1 / 6 Foto: Marc Aspland/The Times / News Licensing / Profimedia

 

Bilo kako bilo, jedno je sigurno, mlada princeza se odlično zabavlila.

 

Za ovu priliku Šarlot je ponela prelepu cvetnu haljinu, dok je Kejt pored nje blistala u smaragdnoj haljini Rolanda Mourea, koja je koštala 750 funti.

 

Prilikom svoje prve posete šampionatu u Vimbldonu, Šarlot je takođe razgovarala sa Muavvizom Anvarom, koji izvodi bacanje novčića uoči meča.

Osmogodišnjak je Muavvizu poklonio novčić koji će koristiti da odluči koji finalista prvi servira u finalu.

 

Kejt Midlton sa porodicom na finalu Vimbdona
Kejt Midlton sa porodicom na finalu Vimbdona foto: EPA-EFE/ISABEL INFANTES

 

Kada je porodica stigla u Kraljevsku ložu na centralnom terenu, dočekani su aplauzom uoči meča.

 

Princ Džordž bio slika i prilika svog oca u mornarskom odelu i savršeno uklopljenom kravatom. Čini se da su deca baš uživala, a evidentno je da emocije nisu mogli da sakriju, a upravo zbog toga su i osvojili srca mnogih prisutnih, ali i drugih ljudi koji su iz posmatrali preko malih ekrana. 

 

 

makonda-tracker