nastavak

Pominje se i zatvorska kazna, uz važan dodatak: Podnet optužni predlog protiv glumice Mirjane Karanović

0

Nakon što je prošle godine imala verbalni i fizički sukob s komšinicom, podnet je optužni predlog protiv čuvene glumice

Optužena Mirjana Karanović
Optužena Mirjana Karanovićfoto: Zorana Jevtić

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv glumice Mirjane Karanović zbog nanošenja teških telesnih povreda komšinici S. S. (82), piše Kurir.


- M.K. se sumnjiči da je dana 27.10.2022. godine, na štetu S.S. učinila krivično delo teška telesna povreda - potvrđeno je u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.


Optužnim aktom, kako se navodi, osumnjičenoj je stavljeno na teret da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade teško telesno povredila oštećenu S.S, na taj način što je nakon kraće verbalne rasprave desnom rukom uhvatila u predelu grudi, te je protresla pomeranjem ruke, a potom i odgurnula, usled čega je oštećena pala na betonsko tlo i usled kog pada je oštećena zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve butne kosti.

 


- Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo - dodaje se u saopštenju tužilaštva.


Podsetimo, do incidenta je došlo u oktobru prošle godine, nakon rasprave glumice s komšinicom njene majke.

 

– Ne mogu sada ništa da komentarišem. Mnogo me potreslo sve ovo. Ta je žena mene napala, rekla da je moja majka luda i da moram silom u dom da je odvedem i onda me napala. Ja sam se samo branila, odgurnula njenu ruku i ona je pala – rekla je Mirjana Karanović tada za Glossy.


Srećom, imam tragove njenih noktiju na mom telu – dodala je.

 


Vidno potresena glumica nije više ništa želela da komentariše, a detalje događaja ispričala je u policijskoj stanici, tvrde mediji, koji su tada pisali da je protiv nje pokrenuta krivična prijava.

 

 

 

makonda-tracker