tuga

"Mirno putuj, hvala ti za sve": Mirjana Karanović ostala bez najdraže osobe i najvećeg oslonca u životu

0

Glumica se oprostila emotivnom objavom i nije mogla da sakrije tugu.

 

Mirjana Karanović
Mirjana Karanovićfoto: Mirjana Karanovic Instagram

Našoj poznatoj glumici Mirjani Karanović preminula je majka Rada u 91. godini života. Slavna umetnica je bila veoma vezana za mamu, što se vidi i po njenoj emotivnoj objavi na Instagramu.

 

- Mirno putuj, mama. Hvala ti za sve što si učinila za mene i sve čemu si me naučila. Hvala ti za brigu, za neprospavane noći. Hvala ti za snagu, slobodu i nezavisnost kojoj si me naučila. Hvala ti što si me rodila - napisala je glumica.

 

Mirjana je uz ovaj tekst objavila i nekoliko fotografije svoje majke i to iz perioda kada je bila mlada.

 

Na ovaj post su reagovale i brojne poznate ličnosti, koje su ili izjavljivale saučešće ili ostavljale emotikone srce. Između ostalih Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Jelena Bačić Alimpić...

 

 

- Iskreno saučešće, draga Miro - napisala je Jelena Bačić Alimpić uz emotikon koji plače.

 

 

Mirjana je pre izvesnog vremena okačila i još par fotografija svoje mame. Jedna na kojoj je Rada uz tortu proslavila 90. rođendan, ali i druga gde je Mirjana ostavila komentar iz koga se vidi koliko je ona brižna ćerka.

 

 

- Sada je ona (mama) pod mojim krilom i to je tako zbunjujuće. Da brineš o nekom kao da ti je dete isto kao što je ona brinula o meni dok sam bila dete - napisala je Mirjana.

 

 

makonda-tracker