iskreno

"Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši": Ana Nikolić prvi put o teškom razdoblju kroz koje prolazi

0

Pevačica se oglasila svojim fanovima.

Pevačica Ana Nikolić prolazi kroz težak period.
Pevačica Ana Nikolić prolazi kroz težak period.foto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

Pevačica Ana Nikolić jedna je od najpopularnijih izvođačica na ovim prostorima, a iako veoma retko govori o svom privatnom životu, sada je osetila potrebu da se oglasi.

 

Naime, proteklih dana se mnogo u medijima piše o snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, a na kojima se vide ožiljci na čelu poznate pevačice, dok se ona žali da se nalazi u lošoj finansijskoj situaciji i da na računu ima svega 100 dinara.

 

Zbog snimaka je došla u sukob sa svojim menadžerom Sašom Mirkovićem koji ju je optužio da koristi narkotike.

Pevačica Ana Nikolić je ovakve tvrdnje demantovala uz navode da to nikada nije bio njen način života i "da su u pitanju lažne optužbe koje degradiraju nju kao ličnost, majku i ženu".

 

Ana Nikolić je sada odlučila da se obrati svojim obožavaocima putem Instagrama. 

- Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu, što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje, privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve, i kada jesam upravo to... Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek, i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši-  napisala je pevačica u okviru Instagram priča.

 

Pevačica je nedavno u emisiji "Premijer Vikend Specijal" govorila da već neko vreme prolazi kroz teško razdoblje i da najviše brine za svoju ćerku Taru, koju je dobila u braku sa muzičarem Stefanom Đurićem Rastom te da je razmišljala da ode na jednu kliniku za detoksikaciju organizma u Austriji.

- Hoću da odem. Emina Jahović mi je predlagala jednu kliniku. Ja ne znam ko se razveo, a da mu je baš super bilo. Ja sam u Tarinim očima videla strah i jedno nepoverenje u mene. Došlo mi je ne da odustanem od muzike, nego da uništim Anu Nikolić, da ne postoji. Ne znam više odakle mi suze - rekla je tada u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

 

Nakon što je posetila ovu kliniku, pevačica je opisala svoje iskustvo: 

 

- Ima toga ovde i u Beogradu, gde nije toliko skupo. Tamo ne jedeš ništa, daju ti neke salatice. Mnogo je skupo, idu samo bogataši. Meni je imunitet pao mnogo posle korone i potrebno mi je da očistim organizam. Nikome nije lako da se spremi i odluči na salate, na sokiće i gluposti, to je ozbiljan režim. Međutim, svaki čovek treba tako nešto da uradi za sebe-  rekla je tom prilikom.

 

makonda-tracker