neverovatno!

Sa 56 godina mlađom desilo se ČUDO: Jugoslovenski glumac dobio je SINA sa 92 GODINE, a celu priču pratio je VELIKI TRAČ

0

Jugoslovenski glumac postao je otac u 92. godini, a onda su krenuli tračevi

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Jugoslovenski glumac Zvonimir Rogoz rođen je 1887. u Zagrebu, a preminuo je 1988. u 101. godini života. On je bio prvi stogodišnjak u pozorišnoj istoriji Hrvatske, a njegova priča je, malo je reći, neverovatna, pa je "pobedio" u nekim stvarima i Roberta de Nira i Ala Paćina!

 

Glumio je u tridesetak stranih filmova dok je živeo u Pragu, jedan od njih je i čuvena "Ekstaza", film u kom se Hedi Lamar prvi put skinula.

 

Glumac je čak napisao svoju autobiografiju pod nazivom “Mojih prvih 100 godina” , dok je svoju poslednju ulogu odigrao u predstavi “Gospoda Glembajevi” u 100. godini.

 

 

Time se upisao u anale najaktivnijih glumaca u poznim godinama, ali čak ni njegova karijera nije toliko neverovatna kao detalji iz privatnog života.

Iako je bio veliki zavodnik, kako prenose balkanski mediji, Zvonimir Rogoz se ženio samo dva puta, a oženio se čak 56 godina mlađom suprugom Agatom.

 

Tu kontroverzama nije kraj, pa je, tako, možda i najšokatniji podatak o ovom glumcu taj da je sina Rafaela dobio u 92. godini života.

 

Kada su ga pitali kako se desilo da postane otac u tim godinama, on je odgovorio: “Nismo se pazili!”

 

 

 

Ipak, kako mediji pišu, dok je glumac bio živ, po hrvatskoj čaršiji šuškalo se da on zapravo nije biološki otac deteta, međutim, to ni njega ni njegovu suprugu nije doticalo. Ona je, piše se, uporno tvrdila da te tračeve plasiraju ljubomorne bivše ljubavnice njenog supruga koji je važio za jednog od najvećih zavodnika.

 

 

makonda-tracker