pažljivo su birali

Zvuči tako moćno i snažno: Otkriveni POL I IME bebe Ala Paćina i njegove 54 godine mlađe devojke

0

Čuveni glumac po četvrti put je postao tata, a njegov PR potvrdio je srećne vesti i saopštio pol i ime bebe

Al Paćino dobio je četvrto dete
Al Paćino dobio je četvrto detefoto: EPA-EFE/ALBA VIGARAY

Legendarni oskarovac Al Paćino (83) i njegova devojka Nur Alfalah (29) postali su roditelji!


Kako je juče javio Daily Mail, čuveni glumac postao je tata po četvrti put, dok je njegovoj izabranici ovog prvo dete.


Predstavnik za medije koji sarađuje s ovim parom potvrdio je da je beba došla na svet, kog je pola i koje su ime srećni roditelji odabrali.


Mogu da potvrdim da su Al Paćino i Nur Alfalah dobili sina, kom su dali ime Roman Paćino – istakao je PR glumca.

 

Nur Alfalah i Al Paćino već neko vreme su u skladnoj vezi
Nur Alfalah i Al Paćino već neko vreme su u skladnoj vezifoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Roman je ime kom se pripisuje više značenja, a obično se koristilo da označi muškarca iz starog Rima, dok neki dodaju i njegovo hebrejsko poreklo, po kom znači "moćan" i "snažan".

 

Par je, inače, ranije ove nedelje viđen na putu ka restoranu u Zapadnom Holivudu, a na zadnjem sedištu automobila nalazilo se dečije sedište u kom je navodno bila beba. Zbog toga nije poznato kada je tačno Roman Paćino došao na svet.

 

Američki mediji javili su ranije da je Nur u drugom stanju tek pre dva meseca, a glumac je navodno tražio DNK test za utvrđivanje očinstva. Kako je test potvrdio da je glumac zaista otac bebe, ovo je njegovo četvrto dete, budući da već ima ćerku Džuli Mari (33) s učiteljicom glume Džen Tarant i blizance Antona i Oliviju (22) s glumicom Beverli D'Anđelo.


Par je, inače, podstakao glasine da je u vezi u aprilu 2022. godine, kada su fotografisani tokom romantične večere u Los Anđelesu, a izvori su potom potvrdili da su počeli da se viđaju odavno, nakon izbijanja pandemije kovida.

 

Nur Alfalah i Al Paćino već neko vreme su u skladnoj vezi
Nur Alfalah i Al Paćino već neko vreme su u skladnoj vezifoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nur je s Alom već neko vreme i odlično se slažu. Razlika u godinama ne deluje kao problem, čak uprkos tome što je on stariji od njenog oca – rekao je tada insajder.


Ipak, oni su navodno imali probleme u vezi i neko vreme proveli rastavljeni, a kada se Nur vratila u Paćinov život, tvrdila je da ne može da ima decu.


On je zapravo mislio da je njihova veza odavno okončana... Kada se Nur Alfalah pojavila u njegovom životu više od godinu dana nakon raskida, moji izvori kažu da je rekla Paćinu da ona ne može da ima decu zbog problema sa štitnom žlezdom – pisao je nedavno TMZ.

 

 

makonda-tracker