i ponovo istoo!

OPET zaboravlja da je PRINCEZA! Kejt Midlton uhvaćena u nestašnom trenutku s Vilijamom dok je mislila da ih ne gledaju

0

Kejt Midlton ponovila je potez koji je za nju pomalo šokantan, ali pokazuje da je "od krvi i mesa", a paparaci su vredno sve ulovili.

kejt midlton i princ vilijam obožavaju se već godinama
kejt midlton i princ vilijam obožavaju se već godinamafoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton poznata je kao neko ko se ponaša apsolutno dostojno i primerno u svaokj situaciji, a bilo kakvi istupi s njene strane mogli bi se nabrojati na prste jedne ruke. Međutim, čak i Kejt dođu dani za raznorazne nestašluke kad misle da je fotografi ne gledaju, pa tada možemo saznati za neke simpatične momente kad "skine masku" princeze.

 

Nedavno je ovaj par uhvaćen u jednom trenutku s kojim bi se i "obični" supružnici mogli poistovatiti, i to na venčanju jordanskog prestolonaslednika Huseina i njegove izabranic Radžve. Kejt je ćaskala s mladom duže nego što bi trebalo tokom pozdravljanja mladenaca, a Vilijam ju je požurivao da skrati priču pomalo nervozno.

 

Kejt je sa suprugom Vilijamom uživala na pretposlednjem danu konjskih trka Royal Ascot 2023, gde je pre nekoliko dana njen svekar, kralj Čarls, plakao nakon što je njegov konj pobedio.

 

kejt midlton i princ vilijam na royal ascot-u
kejt midlton i princ vilijam na royal ascot-ufoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čini se da se Kejt odlično zabavljala razgovarajući sa vojvotkinjom od Edinburga i glumicom Džudi Denč u svečanoj loži, pa se poprilično opustila.

 

Princeza je uslikana kad je drsko udarila svog supruga po zadnjici, što su paparaci odmah uslikali.

 

Ovo nije prvi put da Kejt to radi!

 

Podsetimo, Kejt je dodirnula Vilijama po zadnjici i na veličanstvenoj dodeli BAFTA nagrada, što je apsolutno zaprepastilo stručnjake za kraljevsku porodicu, jer ranije se nisu u javnosti držali ni za ruke.

 

Netipično za Kejt, ali simpatično!

 

 

makonda-tracker