iskrena do kraja

Ogolila se do SRŽI, pokazala najranjiviju stranu sebe: Prva VELIKA ISPOVEST Šakire od razlaza sa Đerarom Pikeom

0

Skoro godinu dana od raskida sabrala je svoje emocje 

Prva ispovest Šakire od rastanka sa Đerarom
Prva ispovest Šakire od rastanka sa Đeraromfoto: EPA / Marta Perez

Kolumbijska pevačica Šakira i nekadašnji fudbaler, Pike Đerar razišli su se pre oko godinu dana, nakon 12 godina veze. Tačku na kraj svoje ljubavi stavili su nakon što je on našao drugu devojku, Klaru Čiju Marti, s kojojm je otpočeo novi život.

 

Čitava godina trebala je Šakiri da skupi snage i hrabrosti i da u javnosti konačno progovori o svojim osećanjima nakon razlaza od fudbalera.

 

Ona je za špansko izdanje magazina People dala intervju u kojem je otkrila svoja osećanja koja je čuvala zaključana duboko u svom srcu. Sada se čini, da je polako krenula dalje i da je spremna da otvoreno govori o tome kako se osećala.

 

 

- Prošla sam kroz poricanje, ljutnju, bol, prihvatanje, tugu, tugu, nadu, razočaranje - započela je svoju ispovest Šakira.

 

Šakira je govorila o raznim ličnim problemima, fokusirajući se na svoju porodicu, uključujući roditelje i decu, kao i na izazove sa kojima se suočila nakon raskida sa bivšim centralnim bekom Barselone Đerarom Pikeom.

 

Čuvena pevačica je smatrala da neće preživeti toliki bol, izgubivši osobu koju je volela dok joj je očajnički bila potrebna njegova podrška, jer joj je otac bio teško bolestan.

 

- Sve mi se srušilo, moj dom se raspadao - rekla je Šakira za People, pa je dodala:

 

Ispovest Šakire za španske medije
Ispovest Šakire za španske medije foto: The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

- Oporavak mog oca je bio neverovatno težak i spor, ali on je izuzetan i voljen čovek koji nas uvek iznenađuje svojom snagom - izjavila je pevačica.

U ovom iskrenom obraćanju Šakira je otkrila i kako je sve to uticalo na decu.


- Što se tiče dece Milana i Saše, oni su mi dali neopisivu snagu i zahvaljujući njima ja sam srećna svakog dana. Oni mi znače sve, oni su mi razlog zašto živim - rekla je Šakira.

 

Takođe je priznala ulogu muzike u njenom životu, opisujući je kao spas koji ju je spasio i koji joj je dao hrabrost da bude ono što jeste, posebno u teškim vremenima kada se osećala izgubljeno.

 

Pre oko godinu dana Pike je našao novu devojku
Pre oko godinu dana Pike je našao novu devojku foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

 

- Muzika me je povezala sa mojim pravim ja kada sam osetila da gubim svoj identitet. To je bilo moje ogledalo - primetila je ona.

 

Takođe je priznala da je njeno ograničeno slobodno vreme ove godine bilo posvećeno borbi za svoju decu, roditelje i uspostavljanju novog života van Španije. Borbila se da obezbeđujući novi dom za svoju decu, u čemu je na kraju i uspela.

 

- Postoje dani kada se osećam snažno, uprkos mnogim poteškoćama sa kojima sam se suočila - izjavila je Šakira, pa je dodala:

 

- Doživela sam stvari koje su me plašile, ali sam ih preživela. Otpornost ljudskih bića, posebno žena, je neograničena.

 

makonda-tracker