ultrašik

Ne morate da imate ovakvu DIOR tašnu (ali pomaže): Jelisaveta Orašanin zna najbolji način da kombinujete crni autfit

0

Sasvim crna odevna kombinacjia uz prave aksesoare i obuću može da izgleda daleko interesantnije, a to odlično zna naša popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić

Jelisaveta Orašanin na premijeri filma Indigo Kristal
Jelisaveta Orašanin na premijeri filma Indigo Kristalfoto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Indigo kristal", u režiji mladog reditelja Luke Mihailovića, u kojoj igraju Denis Murić, Pavle Mensur, Miodrag Radonjić, Nina Janković...


Premijera je okupila veliki broj poznatih ličnosti, pre svega glumaca koji su došli do podrže svoje kolege, a među njima je bila i mlada glumica Jelisaveta Orašanin.


Uvek besprekorno doterana, Jelisaveta je za crveni tepih ovog puta pripremila sveden stajling koji odiše elegancijom, mladalačkim stilom i savršen je izbor za prelazno vreme.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Glumica je na crvenom tepihu pozirala zagrljena s Tamarom Krcunović, a pojavila se u vrlo trendi kombinaciji strukiranog blejzera crne boje i šik kompletu idelanom za proleće. U pitanju su zatvoren krop-top i duboka mini-suknja, a oba komada imaju talasasti porub, koji njenom izgledu daju notu lepršavosti.

 

Jelisaveta je, inače, velika ljubiteljka kropovanih komada, a uvek ih nosi na svež i interesatan način, obično u spoju s udobnim farmerkama, ali ovaj spoj ostavlja jednako lep utisak.

 

Jelisaveta Orašanin pred premijeru filma Indigo Kristal
Jelisaveta Orašanin pred premijeru filma Indigo Kristalfoto: jagodenamagli/Instagram

 

Glumica je uz to nosila i crne čarape, a ovaj all black stil rešila je da upotpuni kontrastnim komadima zahvaljujući kojima je postigla wow efekat.


Naime, ona se pojavila u visokim čizmama od prevrnute kože, i to u bež modelu, koji "razbija" sasvim crni autfit, a tu je i Dior tašnica kakva je odličan izbor kada želite da postignete kontrast.

 

Jelisaveta Orašanin na premijeri filma Indigo Kristal
Jelisaveta Orašanin na premijeri filma Indigo Kristalfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Izbor naše glumice, inače velike zaljubljenice u kvalitetne torbe vodećih svetskih brendova, bila je saddle torba ove modne kuće. U pitanju je model koji je dizajnirala Marija Gracija Kjuri, kreativna direktorka Diora, a koji je nova verzija kultne tašne.


Izrađena je od platna rađenog žakard tehnikom i krasi je prepoznatljivi oblique vez ove modne kuće, a sve zajedno je legendarni dizajn upotpunjen magnetnom kopčom s priveskom u obliku zlatnog slova D.

 


Ovaj model nosi se na rame, uz pomoć podesivog kaiša od crne kože, i savršeno se uklopio uz Jelisavetin stajling.


Cena ove efektne tašnice varira u zavisnosti od dezena i veličine, a modeli kakav je ponela naša glumica koštaju oko 3.300 evra.

 

 

makonda-tracker