iznenađuje li vas?

Već GODINAMA nisu zajedno, ali... Rastina burna reakcija na pomen imena Ane Nikolić TRESE srpske medije

0

Stefan Đurić Rasta dobio je pit

stefan đurić rasta i ana nikolić imaju godinama turbulentan odnos
stefan đurić rasta i ana nikolić imaju godinama turbulentan odnosfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Reper Stefan Đurić Rasta i pevačica Ana Nikolić pre nekoliko godina bili su u braku, u kom su dobili ćerkicu Taru, a nakon nekog vremena, rešili su da na svoju ljubav stave tačku.

 

Njihov odnos poslednjih godina veoma intrigira srpske medije i njihovu publiku, a oni su jedno vreme prilično otvoreno govorili o tome kako se slažu i isticali da zarad svoje ćerke, koja im je najbitnija na svetu, lepo funkcionišu, a Ana je uvek tvrdila da joj je veoma važno da njena Tara kraj sebe ima svog tatu.

 

Malo je bilo poznato i da je Ana zadržala Rastino prezime, pa je tako jednom prilikom izjavila da je u dokumentima Ana Đurić, sudbinski, kao i Konstrakta.

Tada je otvoreno govorila i o njihovom razvodu i kako je on bio bolji, jer Tara, kako nije tražila da se rodi, tako nije tražila ni da gleda nesuglasice među roditeljima.

 

Rasta je u intervjuu za srpske medije nedavno govorio o ćerkici Tari i odnosu koji ima s njom.

 

Nisam je mnogo razmazio, korektan sam jako prema njoj. Nikada se nisam prodrao na nju ili podigao ruku. Čudno mi je što sam ja neko koga ona najviše poštuje. Taj neki moj uticaj kod nje je veliki. To je nešto što neće moći da se otkloni kod nje i naučio sam da imam samo ljubav u odnosu sa njom, da tako gradim taj odnos.

 

Međutim, Rastina reakcija na pomen Aninog imena mnoge je iznenadila.

 

Kako pišeu mediji, Đurića, koji je deo festivala Belgrade Music Week, pitali su da prokomentariše svoju bivšu suprugu Anu Nikolić i da svoje mišljenje o njoj.

 

rasta nije želeo da komentariše anu nikolić
rasta nije želeo da komentariše anu nikolićfoto: G. G./ATAImages.

Koje je tvoje trenutno mišljenje o Ani Nikolić i njenom trenutnom stanju? — glasilo je pitanje, prenosi "Republika".

 

Živ bio, ćao — rekao je reper, prekinuo intervju i otišao.

 

 

makonda-tracker