da li je moguće?

Dok Nur Alfalah sedi trudna kod kuće, Al Paćino se "bacio" u novu akciju: Budući tata uživa u društvu STARE DEVOJKE

0

Glumac ima blizance sa D'Anđelom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Al Paćino je ponovo u se našao u centru pažnje medija nakon što su ga paparaci uslikali u društvu bivše devojke Beverli D'Anđelo. Mnoge je ovaj njegov potez iznanadio i razljutio, jer, kao što smo nedavno pisali, on čeka bebu sa svojom 53 godine mlađom devojkom Nur Alfalah. 

 

Veliki holivudski zavodnik iz serije "Lice sa ožiljkom" viđen je kako uživa u društvu D'Anđelo i njihovo dvoje dece, 22-godišnjim blizancima, Antonu i Oliviji, tokom porodičnog izleta u Los Anđelesu

 

Iako nikada nisu bili venčani, Pacino i D'Anđelo su ostali bliski prijatelji nakon  razlaza 2004. Tokom izlaska, oni su viđeni kako vode nešto što je izgledalo kao ozbiljna diskusija, i time su uspeli da privuku pažnju medija.

 

 

Paćinov javni susret sa D'Anđelom dolazi nakon što je njegov predstavnik potvrdio da čeka četvrto dete sa Alfalahom, koja ima 29 godina. Glumac takođe ima 33-godišnju ćerku po imenu Džuli sa Janom Tarantom.


Na snimku do kojeg je došao Dejli mejl, Paćino je prekinuo ćutanje o Alfalinoj trudnoći, izražavajući svoje uzbuđenje jer će postati otac u 83. godini. On je to opisao kao "nešto veoma posebno" i napomenuo da ima mnogo dece, ali da se zbog ovoga oseća veoma posebnim, ako se u obzir uzmu njegove godine Takođe, rekao je i da još ne znaju pol bebe.

 

 

Alfalah i Paćino su i dalje zajedno kao par


Suprotno nekim izveštajima, izvori su pojasnili da su Paćino i Alfallah u vezi, razotkrivajući tako sve spekulacije o tome da su raskinuli.

 

Dok Alfalah uživa u trudničkim danima Al Paćino ne odustaje od bivše ljubavi
Dok Alfalah uživa u trudničkim danima Al Paćino ne odustaje od bivše ljubavi foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

U međuvremenu, D'Anđelo je nedavno objasnila u kakvim je ona odnosima sa Al Paćinom. Njih dvoje vežu deca, ali i ljubav koju su osećali jedno prema drugom, a koja se desila pre 27 godina. Uprkos raskidu, oni su nastavili da brinu o svojoj deci i razvili su duboko, intimno i prihvatajuće prijateljstvo tokom godina.

 

Što se tiče Paćina i Alfalaha, za njihovu romansu čulo se u aprilu 2022. godine, a prema više izvora, počeli su da se zabavljaju tokom pandemije COVID-19. Poznato je da Alfalah voli da izlazi sa bogatim starijim muškarcima, a čini se da njena veza sa Paćinom ide dobro uprkos razlici u godinama.

 

 

Dok se Paćino još jednom priprema za očinstvo, njegova veza sa D'Anđelom ostaje jaka, naglašavajući jedinstvenu i trajnu vezu koju dele kao su-roditelji i prijatelji. Sa novom bebom na putu i ​​mrežom podrške oko sebe, Paćino prihvata uzbuđenje i posebne trenutke koje život nudi.

 

 

makonda-tracker