šuška se

Devojka Ala Paćina tvrdila da ne može da ima decu? Otkriveni novi detalji o odnosu glumca s 54 godine mlađom devojkom

0

Navodno je do trudnoće devojke Ala Paćina došlo nakon dugog raskida, a njihov odnos ni sada nije sjajan

Al Paćino i Nur Alfalah viđeni su krajem maja na večeri s prijateljima
Al Paćino i Nur Alfalah viđeni su krajem maja na večeri s prijateljimafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko dana, svetski mediji javili su da legendarni glumac Al Paćino postaje otac po četvrti put, i to u 84. godini!


Slavni oskarovac navodno je i sam šokiran zbog toga što će dobiti bebu s 54 godine mlađom (bivšom?) devojkom Nur Alfalah, a pisalo se da je čak tražio DNKA test za utvrđivanje očinstva kako bi bio siguran da je on zaista otac bebe koja će doći na svet za oko mesec dana.


Kako sada pišu američki mediji, Nur dugo nije rekla Paćinu da je u drugom stanju, a oni su imali mnogo problema u vezi i neko vreme nisu bili zajedno.


Ona je znala da Al ne želi više dece, nemaju nikakav odnos, sve je u haosu... Advokati se bave ovim već mesecima – istakao je za Showbiz 411 izvor blizak glumcu.

 

Nur Alfalah, devojka Ala Paćina
Nur Alfalah, devojka Ala Paćinafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Štaviše, glumac je bio siguran da je zauvek završio Nur, kada se ona ponovo pojavila, i to tvrdeći da ona ne može da postane majka.


On je zapravo mislio da je njihova veza odavno okončana... Kada se Nur Alfalah pojavila u njegovom životu više od godinu dana nakon raskida, moji izvori kažu da je rekla Paćinu da ona ne može da ima decu zbog problema sa štitnom žlezdom – piše pomenuti portal.


TMZ tvrdi da je Al Paćino saznao da je Nur u drugom stanju tek pre dva meseca, a ona je trenutno u osmom mesecu trudnoće. Kako je test potvrdio da je glumac otac, ovo će biti njegovo četvrto dete, budući da već ima ćerku Džuli Mari (33) s učiteljicom glume Džen Tarant i blizance Antona i Oliviju (22) s glumicom Beverli D'Anđelo.

 

Al Paćino i Nur Alfalah viđeni su krajem maja na večeri s prijateljima
Al Paćino i Nur Alfalah viđeni su krajem maja na večeri s prijateljimafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je, inače, podstakao glasine da je u vezi u aprilu 2022. godine, kada su fotografisani tokom romantične večere u Los Anđelesu, a izvori su potom potvrdili da su počeli da se viđaju odavno, nakon izbijanja pandemije kovida.


Nur je s Alom već neko vreme i odlično se slažu. Razlika u godinama ne deluje kao problem, čak uprkos tome što je on stariji od njenog oca – rekao je tada insajder.

 

 

makonda-tracker