UŽIVA

Nadica Ademov pokazala TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pevačica blistala na zabavi, evo kako izgleda u 5. mesecu trudnoće

0

Dok čeka da stigne prinova Nadica Ademov uživa u svakom danu koji je pred njom 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nedavno smo imali prilke da iz medija čujemo lepe vesti. Naša pevačica Nadica Ademov je u blagoslovenom stanju, a sada imamo prilike da vidimo i kako izgleda u petom mesecu trudnoće.

 

Ona je došla na proslavu prvog rođendana ćerkice njenih kolega Emira Habibovića i Tamare Selimović, a kao što to obično biva na proslavama pevača nije odolela, a da ne otpeva nekoliko pesama.

 

Čini se da Nadici trudnoća veoma prija. Iako je obukla crnu haljinu, preslatki trudnički stomak jasno je mogao da se vidi ispod nje. Nadica je poznata kao neko ko obožava da peva i neko ko veoma dobro zna kako da atmosferu dovede do usijanja.

 

 

Tako je bilo i ovog puta. Kada je uzela mikrofon u ruke i zapevala ceo restoran je ustao na noge. Kao što se sa fotografije može videti Nadica i u trudnoći izgleda fantastično. 

 

Crna pripijena haljina od satena istakla je njenu i dalje vitku liniju, a srebrne sandale sa visokom štiklom učinile su da izgleda elegantno i moderno. 

 

Pre izvesnog vremena Nadica je gostujući u jednoj domaćoj emisiji otkrila da čeka devojčicu, a osvrnula se i na priče o ocu njenog deteta.

 

Nadica Ademov blista u 5. mesecu trudnoće
Nadica Ademov blista u 5. mesecu trudnoće foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

- Devojčicu čekam, da. Nismo smislili još ime. Evo, Marija Mikić je sinu dala ime Milija, možda Emilija, eto... Lepo ime. Videćemo još, otom-potom - rekla je Nadica Ademov  i istakla da joj partner nije iz Srbije.

 

- Da li mi je muž Nemac? Jeste, da, Nemac je - kazala je Nadica potom u emisiji.

 

Ona je zatim otkrila i neke od svojih najvećih želja.

 

- Želja mi je da se udam u Istanbulu. Možda će to i da mi ostvari, videćemo... Kad sam gledala turske serije kao mala htela sam da se udam kod mosta u tom gradu. To mi je ostalo od tad. Emotivna sam, ja sam krhka duša, brzo se rasplačem. Danas sam plakala zbog prinove u mojoj familiji. Emotivna sam kao i mnogi - pričala je nedavno ona za "Blic".

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker