pretrpela strah

Zvezda Granda preživela dramu na nastupu: Pevačici pretili pištoljem jer nije otpevala pesmu

0
Zvezda "Granda" Nadica Ademov otkrila je neprijatno iskustvo koje je doživela na romskoj svadbi kada umalo nije bila ranjena.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

"Često pevam na veseljima. Jednom mi se desilo da su vadili pištolj i pretili mi da neće biti dobro nikome ukoliko ne otpevam neku pesmu. U tom trenutku sam zaustavila muziku i rekla: "Ako ovaj čovek ne napusti veselje, ja ga napuštam!“. Onda su njega naravno sklonili i slavlje je nastavljeno kao da se ništa nije dogodilo ", ispričala je pevačica.

 

Pošto je poznato da se veliki bakšiši dobijaju na romskim svadbama, Nadica je otkrila i koliko novca je najviše zaradila na takvim tezgama.

 

O njihovoj tajnoj vezi se šuška na estradi: Koja pevačica je osvojila srce Stefana Živojinovića? (FOTO)

 

Najveći bakšiš sam dobila u Berlinu za moju pesmu "Nekretnine". Za tri reči pesme sam dobila četiri ljubičaste novčanice i onda su mi davali još i za druge pesme. Tada sam u ruci imala oko 8.000 evra. Pevala sam tada kod mojih prijatelja u Berlinu", objašnjava pevačica.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

U proteklom periodu spekulisalo se da je ova mlada folk pevačica u vezi sa sinom Lepe BreneStefanom Živojinovićem, ali ona ne želi da komentariše ove navode. 

makonda-tracker