iznenađenje?

CRVENA ĐAVOLICA otkrila manje poznatu stranu kraljice Elizabete: Živela je 96 godina, a niko je NIKAD NIJE upoznao takvu

0

Vojvotkinja od Jorka je pričala o kraljevskoj porodici i iznenadila mnoge kada je otkrila neke stvari o kraljici Elizabeti.

Saru su dosta poredili i sa princezom Dajanom
Saru su dosta poredili i sa princezom Dajanomfoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Sara Ferguson (63), bivša supruga princa Endrua, danas je poznatija kao autorka više od 50 knjiga, a interesantan je podatak da vojvotkinja od Jorka i danas živi sa svojim bivšim mužem u Vindzoru.

 

- Bila vojvotkinja ili ne, uvek bih završila kao autorka, spisateljica. U jednom trenutku sam želela da budem olimpijska skakačica, ili Džon Vejn, uvek sam imala bujnu maštu. Moj tata (major Ronald Ferguson) mi je uvek govorio da prestanem da izmišljam priče, ali ga ipak nisam poslušala i 1989. godine sam napisala svoju prvu knjigu za decu - "Badži Helikopter" - rekla je Sara.

 

Kako kaže, dosta je poredili sa princezom Dajanom

 

- Trepla sam dosta kritike štampe kada sam se udala i ušla kraljevsku porodicu, i bilo je mnogo poređenja između mene i Dajane tada - kaže Fergusonova.

 

Kraljica Elizabeta - njenu emotivnu stranu je malo ko upoznao
Kraljica Elizabeta - njenu emotivnu stranu je malo ko upoznao foto: EPA/WILL OLIVER

Vojvotkinja je sada sve iznenadila kada je otkrile neke stvari o svom odnosu sa kraljicom Elizabetom. Kraljicu su mnogi smatrali kao izuzetno hladnu ženu, koja nije pokazivala emocije, ili je bar opisivali kao veoma uzdržanu. To lepo ilustruje situacija kada je odbila da jednom rođaku ispuni posmrtnu želju.

 

Međutim, ovo što je Fergusonova sada otkrila se uopšte ne uklapa u te priče.

 

Vojvotkinja od Jorka je sada nazvala pokojnu kraljicu "neverovatnom" i navela da joj je bila više majka nego što je joj je njena biološka majka ikada bila.
 

- Kraljica mi je bila bolja majka nego moja sopstvena - rekla je Sara i sve iznenadila.

 

 

makonda-tracker