veoma neprijatno

"Slušaj budalo jedna": Nikolinu Pišek i njenu ćerku na ulici nepoznati muškarac verbalno NAPAO, pa pretio POLICIJOM

0

Na društvenim mrežama Nikolina Pišek je podelila jedan neprijatan događaj 

foto: Instagram / nikolina_pisek
foto: Instagram / nikolina_pisek

Poznata hrvatska voditeljka Nikolina Pišek nedavno je doživela neprijatnost tokom odlaska u kupovinu sa svojom ćerkom. Ona je bila veoma potrešena, ne samo zbog sukoba u koji je došla sa nepoznatim čovekom, već zbog toga što je čitavoj sceni prisustvovala njena ćerka.

 

Zbog toga je odlučila da sve to javno objavi na društevnoj mreži Instagram. Ona je opisala događaj do detalja i objasnila kako su se ona i ćerka osećale posle nemolog događaja.

 

 

- Bio je potpuno lep dan, moja ćerka se radovala odlasku na rođendan. Otišli ​​smo da kupimo poklon i krenuli ka autu. Kako se to dešava, pas odlučuje da se olakša na sred puta. Psujem se što ne mogu da nađem torbu jer sam puna stvari – uzimam veliku priznanicu i skupljam izmet.Tražim kantu koja, naravno, nije u blizini, dolazim do auta i kažem mojoj ćerki da uđe u auto sa psom i čeka me dok ne nađem kantu. Ona, naravno, odbija i ja onda, logično, nervozno, majčinski - vičem na nju - počela je Nikolina i nastavila:

 

- Sa udaljenosti od dvadesetak metara čujem muški glas. "Gledam vas. Ne bih tako dizao ton na ovu devojčicu." Pritisak mi skače. "Naravno da ne bi, zdravije je za tebe." "Ne bih tako povisio ton na ovu devojčicu"  iritantno me ignoriše muškarac u crvenoj kockastoj košulji koja dopunjuje poveći stomak u kome se nalazi sav zdrav razum sveta - napisala je ona.

 

 

I tu neprijatnostima, prema rečima voditeljke nije bio kraj.

 

- "Malena" već počinje da plače. "Bolje za vas, gospodine, jer da vičete, imaćete posla sa mnom. Sada idi u šetnju i pobrini se za svoje brige." Ulazim u auto, zatvaram vrata i u tom trenutku neopevani kreten trijumfalno otvara vrata mog auta i gura mi svoj veliki nos u lice. "Slušaj, budalo jedna!.! Da ne zovem policiju da te hapse...!" – piše i nastavlja:

 

- Tamo pucam. Ušao si u moj auto i pretio si mi?! Izlazim ljuta kao bik u koridi, spreman da zabijem šaku u njegove retke zube. I tu sam rekao nešto što sada ne bih pisala jer uključuje mentalni opis njegovih najbližih i tvrdnju o njegovoj seksualnoj nemoći i frustraciji zbog toga. Standard. Dodala sam i glagol 'to tornati se', i neke ne baš damske psovke i otišala kipteći od besa. Moje dete je plakalo i govorilo mi 'izvini'. Na šta? Ona ne želi da me policija odvede... Pitam zašto bi? Pa, zato što si vikao na mene pred drugim ljudima. Samo nemoj da vičeš, mama, da nas drugi vide – napisala je i dodala na kraju:

 

 

- Moje malo nevino dete, već puno trauma od satane koju smo zvali 'porodica', koje ide na psihoterapiju samo da bi zbog samozadovoljnog egomanija dobilo nove frustracije? Plašila se da ode na rođendan, plašila se da me ne bude kad se završi.


- Otišla je i pozvala me u suzama. Rekla je da ne može da prestane da misli na tog čoveka i da se plaši. Moje dete da se plaši. Debilčino! - napisala je Pišekova.

 

Na društvenim mrežama je bilo mnogo komentara na ovaj njen post, a osim onih koji su bili iznervirani ponašanjeg gospodina o kojem je Pišekova govorila, bilo je i onih koji su joj zamerili što je usled cele te situacije ona stala da se fotografiše i pozira.

 

Nikolina je pre oko godinu dana ostala bez supruga
Nikolina je pre oko godinu dana ostala bez supruga foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Toliko te potreslo da si uspela i koju fotku napraviti…. Nije lepo od čoveka ako se tako ponasao ali od jedne majke da privlaci pažnju na takav nacin….užas - glasio je jedan od njih. 

 

Ipak, bilo je i onih koji su delili svoja iskustva sa ljudima koji sebi daju za pravo da se mešaju u stvari koje ih se ne tiču. 

 

Samo razgovor sa decom. Prolazila sam kroz razne situacija ali samo ignorisati i misliti samo na dete u tom trenutku. Ja ne dozvoljavam da me bes obuzme i da pred detetom govorim ruzne reči drugoj osobi. Veliko Ne! - pisala je jedna devojka. 

 

 

makonda-tracker