bila je mlada

Imala je 21 godinu, zaljubila se "do ušiju": Znate li kojeg muškarca je ljubila Nikolina Pišek pre Vidoja Ristovića?

0

Za vezu Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića svi su čuli nakon njegove smrti, ali njenog prvog supruga retko ko zna 

foto: Instagram / nikolina_pisek
foto: Instagram / nikolina_pisek

Poznata hrvatska pevačica Nikolina Pišek nedavno je bila glavna tema pisanja medija, a razlog nije bio ni malo lep. Naime, nakon što je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo, Nikolina se našla u veoma nezgodnoj situaciji.

 

Naime, ona je imala probleme sa bivšim svekrom, ali je bilo očigledno da joj je bilo dosta svih nagađanja i rasprava u medijima, pa se odlučila da se povuče iz cele priče. 

 

O njihovolj ljubavnoj priči pisale su se razne priče. Tada su svi imali priliku da pročitaju i ko je bio Vidoje i ko je njegov otac. Ipak, postoje detalji iz njenog života o kojima je retko govorila.

 

 

Upravo to je razlog zbog kojeg retko ko zna da je Nikolina i pre Vidoja imala brak. O njenom prvom suprugu retko se govorilo u medijima, a gotovo nikada nismo imali priliku da ih vidimo negde zajedno.

 

Naime, kada je Nikolina bila veoma mlada, imala je samo 21 godinu upoznala je novinara Marka Cigoja, sina operskog pevača Krunislava Cigoja. Oni su odlučili da se venčaju i zasnuju porodicu iz koje su dobili ćerku Hanu Leonardu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Marko je bio u to vreme njena velika emotivna i finansijska podrška lepe voditeljke, tada studntkinje arhitekture. 

 

Uprkos velikoj ljubavi i podršci koju je od njega imala Nikolina je navodno stavila tačku na njihovu ljubav.  Iako je u Hrvatskoj Mark poprilično poznat njega i Nikolinu gotovo nikada nismo imali prilike da viđamo zajedno u javnosti.

 

 

 

makonda-tracker