iskreno

"Na 3 minuta sam izgubio brata, a onda i bebu": Nemanja Gudelj nije mogao da sakrije suze nakon osvojene titule

0

Fudbaler Nemanja Gudelj je sa svojim klubom osvojio titulu, ali nije mogao da sakrije emocije zbog svega što mu se desilo u poslednje vreme.

Nemanja Gudelj iskreno o teškim trenucima nakon osvojene titule
Nemanja Gudelj iskreno o teškim trenucima nakon osvojene titulefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaler Nemanja Gudelj je nedavno sa svojim klubom iz Sevilje osvojio titulu Lige šampiona u Budimpešti.

 

A po povratku u Španiju, njega i njegove saigrači su dočekali obožavaoci na ulicama, a onda se i mladi fudbaler svima obratio. 

 

Nemanja trenutno prolazi kroz težak životni period s obzirom da je pre nekoliko dana objavio da su on i njegova devojka Anastasija Ražnatović izgubili bebu.

 

-Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je Nemanja Gudelj tada na svom Instagram profilu.

Samo nekoliko dana kasnije, sa svojim klubom je osvojio titulu Lige šampiona, pa su svi igrači i stručni štab ovaj pehar posvetili upravo njemu budući da ovo nije prva teška situacija koja ga je zadesila s obzirom da se pre nekoliko meseci suočio sa nezgodom svog brata.

 

Kao i uvek kada su bitni trenuci u pitanju, Nemanju su savladale sve emocije te fudbaler nije krio suze nakon finala, a u plač je vrisnuo i tokom fešte na ulicama Sevilje.

- Mnogo vam hvala na podršci i na svemu što ste nam dali, ne samo u ovom trenutku, već tokom čitave sezone. Bila je ovo jedna od najtežih godina u mom životu, na 3 minuta sam bio izgubio svog brata, a onda sam izgubio svoju bebu... - rekao je on drhtavim glasom i na kraju zaplakao.

 

Saigrači su ga zagrlili, a navijači su skandirali njegovo ime.

 

- Usput... Nije prošao ni jedan trenutak, ni jedan sekund, da nisam osetio vašu podršku. Ali nisam odustao zbog svega toga. I ovo je za nju i za sve nas - rekao je Gudelj.

 

 

makonda-tracker