pronašla je mir

Kako su izgledali poslednji dani Tine Tarner? Komšije su pričale da je skromna i ljubazna, evo kako je provodila vreme

0

Muzička diva Tina Tarner umrla je 24. maja prirodnom smrću.

Tina Tarner i njen suprug Ervin Bah.
Tina Tarner i njen suprug Ervin Bah.foto: EPA/MASSIMO PERCOSSI

Jedna od najvećih muzičkih diva Tina Tarner preminula je 24. maja u Kiznahtu u Švajcarskoj, a Daily Mail je sada preneo kako su izgledali njeni poslednji dani.

 

Kako prenose, pevačica je poslednje dane provela šetajući selom u blizini Ciriha, a umrla je prirodnom smrću kod svoje kuće.

 

Veoma ležerno obučena, prolazila je ulicama u Kiznahtu, kupovala dizajnersku odeću i uživala u omiljenoj hrani. 

 

Volela je da sedi u lokalnom parku i da posmatra Ciriško jezero i obližnje planine.

Iako je imala kompletno osoblje i batlera koji bi mogli da joj pomažu oko svega, Tina je volela da vozi svoj automobil i da njim obilazi omiljene lokacije. 

 

Skromna, pristojna i druželjubiva - tako će komšije pamtiti Tinu Tarner. 

 

- Tina Tarner bi ponekad dolazila u grad, imala je batlera, ali je volela da sama dolazi - ili sa svojim suprugom Ervinom Bahom -  rekao je prodavac koji je dodao da je poznati par voleo naročito da kupuje dimljeni losos i tartufe u  "Moreira Gourmet House".

 

Podsetimo, Tina Tarner se u Švajcarsku preselila 1995. godine kada je njen suprug dobio poziciju u "Emi Music" u obližnjem Ciirhu.

 

Tina i Ervin su se venčali 2013. godine nakon skoro 40 godina veze, a iste godine je dobila švajcarsko državljanstvo i odrekla se američkog državljanstva.

Tina Tarner je uživala u vožnji, jogi i šopingu.
Tina Tarner je uživala u vožnji, jogi i šopingu.foto: EPA/SOEREN STACHE

Tina je volela da jutra provodi u časovima joge u jednom parku koji se nalazi blizu njene kuće. 

 

 - Volela je da ide u park i da sedi pored vode, to je veoma mirno mesto - dodao je jedan od njenih komšija i naglasio da bi se uvek ljubazno javila i pozdravila ljude koji su šetali svoje pse.

 

Isto tako, Tina je volela često da posećuje prodavnicu dizajnerske odeće "Laredo". 

 

Volela je cipele. Ove imamo jako lepe modele italijanskih dizajnera. Koštaju oko 1.000 švajcarskih franaka. Prodajemo i odeću koja košta otprilike isto toliko. Gospođa Tarner je volela da to kupuje. Kupila je i džempere od kašmira za supruga - ispričao je prodavac jedne od radnji.

 

Ostali koji su poznavali Tinu rekli su da je bila veoma pristojna dama.

 

- Viđala sam Tinu Tarner kako šeta sa svojim mužem. Izgledali su veoma opušteno i srećno - otkrio je još jedan sagovornik.

 

 

makonda-tracker