prava lepotica

Bila je sa Milošem Bikovićem, a sada je ČAROBNOM BUNDOM omađijala Kan: Ona je jedna od najlepših manekenki na svetu

0

Ko kaže da bunda ne može da se nosi na proleće?

Miloš Biković i Saša su po pisanju medija bili nekoliko meseci u vezi
Miloš Biković i Saša su po pisanju medija bili nekoliko meseci u vezifoto: L.Urman / Starface / Profimedia

Kan su ove godine posetile brojne filmske i zvezde sa modne piste, koje su svakodnevno defilovale crvenom tepihom na prestžnom filmskom festivalu u Francuskoj.


Možda je najviše pažnje privkao Džoni Dep zbog cele priče sa suđenjem sa bivšom ženom, pošto je neki način bio bojkotovan od strane Holivuda i sada je prvi put izašao pred novinare na jednoj ovakvoj prilici od tada.

 

No, i videli smo i veliki broj ekstravagantnih autfita i još svašta nešto, a sada je kanskim crvenim tepihom prošetala i jedna manekenka koja je poznata po ljubavnoj vezi sa našim poznatim glumcem Milošem Bikovićem.

 

U pitanju je dama koja trenutno važi za jednog od najlepših svetskih modela - Saša Lus.

 

Saša se pojavila u skroz crnoj kombinaciji. Imala je jako elegantnu toaletu sa dubokim V izrezom, koju je upotpunila sa sandalama. Međutim, jedan drugi komad je ukrao pažnju svih - bunda.

 

1 / 2 Foto: Castel Franck/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Malo ko je očekivao da će bilo po ovom toplom kanskom vremenu obući baš bundu, ali je Saša je baš tako odlučila i potpuno zablistala.

 

Njihova veza otkrivena je kada su u javnost došle fotografije Bikovića i Saše sa snimanja reklame za jedan poznati brend. Nakon toga su, kako se može pročitati u raznim medijima, zajedno otišli na Sejšele, possle čega su snimili editorijal za ruski "Vog".

 

- Da bi se izbegli pogrešni zaključci o Saši, moram da napišem da smo raskinuli pre izvesnog vremena. Njene fotografije u Majamiju su nastale kad više nismo bili zajedno. Razdaljina je učinila svoje. Ne osećamo potrebu da informišemo medije o svakom momentu naše veze, ali sada moram da upoorim na pogrešne zaključke - napisao je Miloš nakon raskida na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker