velika tuga

Dve tragedije obeležile život kraljice rokenrola: Tina Tarner doživela NAJVEĆU BOL koja može da se desi jednoj ženi

0

Jedna od najvećih ikona muzičke scene, legendarna Tina Tarner, je preminula.

Tina Tarner
Tina Tarnerfoto: Christoph Schmidt / AFP / Profimedia

Tim za medije Tine Tarner je potvrdio da je slavna pevačica preminula u 83. godini u svom domu u Švajcarskoj. Kako su saopštili iz njenog tima za medija, Tarnerova nas je napustila posle duge borbe sa bolešću.

 

Tinu će cei svet pamtiti po nebrojeno mnogo hitova koji će ostati iza nje, kao i po njenom neverovatno moćnom vokalu. Brojni kritičari su tvrdili da takav glas teško može da se ponovi više puta u jednom veku.

 

Tina, iako ovenčana velikom slavom i novcem, nikada nije imala suviše srećan život. Imala je dosta problema sa bišvim mužem Ajkom Tarnerom. On je jeste proslavio i lansirao na scenu, ali je bio zavisnik od droge i alkohola i veoma sklon nasilju, a opšte je poznato je godinama tukao i maltretirao Tinu.

 

Ipak, najveća bol u životu Tine Tarner su njeni sinovi. Slavna pevačica je tokom života izgubila dvojicu sinova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Njen sin Roni je preminuo 2022. u 63. godini života. On je pronađen bez znakova života u Los Anđelesu. Njegovo telo pronašle su komšije, koje su pozvale Hitnu pomoć, a nakon nekoliko pokušaja da ga oživi, medicinska ekipa proglasila ga je mrtvim. Spekulisalo se je njegova smrt povezana s kancerom, od kog je poznato da je bolovao.

 

Nakon toga oglasila se i sama Tarnerova, koja je na tada na društvenim mrežama podelila crno-belu fotografiju na kojoj žmuri, uz poruku:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Tužna sam. U očaju zatvorim oči i mislim na tebe, moj voljeni sine - napisala je tada Tina.

 

Na žalost, to nije bila prva velika tragedija u životu slavne pevačice. Ona je četiri godine ranije izgubila i sina Krejga. On je 2018. izvršio samoubistvo, Tina je tada navela kao svoj "najtužniji trenutak u majčinstvu".

 

– Imao je 59 godina kada je tako tragično umro, ali on će uvek biti moja beba – napisala je tada Tina na Instagramu.

 

Krejga je Tina usvojila kao vrlo mlada. On je rođen kada je pevačica imala 18 godina, a posle venčanja s Ajkom Tarnerom 1962, par je rešio da usvoji dečaka, čiji je biološki otac bio Rejmond Hil iz benda Kings of Rhythm.

 

 

makonda-tracker