o njoj se priča

Nakon odlaska Sile Turkoglu, očarala je publiku: Nova glumica u seriji "Fatalna ljubav" ima zanimljivu životnu priču

1

Lepotica koja nije iz Turske pojavila se iznenada i očarala obožavaoce serije "Fatalna ljubav" (Emanet)

Sila Turkoglu i Halil Ibrahim Čejhan nekada su bili par u seriji 'fatalna ljubav'
Sila Turkoglu i Halil Ibrahim Čejhan nekada su bili par u seriji "fatalna ljubav"foto: Legacy


Prošle godine, gledaoce turske serije "Fatalna ljubav" (tur. Emanet) neprijatno je iznenadila vest da je glumica Sila Turkoglu rešila da napusti ovaj projekat.


Budući da je, uz Halila Ibrahima Čejhana, igrala glavnu ulogu, mnogi su brinuli da bi to moglo da znači kraj ovog vrlo popularnog serijala, za koji je do tog trenutka snimljeno čak 416 epizoda.


Kako se pisalo u drugoj polovini 2022, Sila Turkoglu se nije pojavila na snimanju, zbog čega su najavljene tužbe protiv nje, a ona je tada u poslednjoj nedelji snimanja istakla da neće igrati u trećoj sezoni serije.

 


Glumica nas je, putem advokata, obavestila u poslednjoj nedelji snimanja da će se njen ugovor zaključiti momentalno ili, u suprotnom, ona neće doći na set. Odbili smo ovaj zahtev, jer je ugovor bio i dalje važeći – saopštili su tada.


Njene preostale scene snimila je dublerka, a Sila se potom oglasila saopštenjem da je radila u lošim uslovima, ponekad čak i bolesna, što je podstaklo glasine da je bila žrtva mobinga.

 

  • Nova glumica u seriji "Fatalna ljubav"


U svakom slučaju, produkcija je požurila da joj nađe zamenu, a izbor je pao na Nanuku Stambošvili, poznatiju pod nadimkom Nana, koja se pre toga nije pojavljivala u Turskoj pred kamerama.

 


Ona, međutim, nije nastavila Silinu ulogu lepe Seher, već je dobila nov lik junakinju po imenu Nana.


Gruzijska manekenka i glumica koja živi u Batumiju, glavnom gradu autonomne republike Adžarija, poznata je u svojoj zemlji, kako po ulogama i reklamnim kampanjama, tako i po brendu ženske odeće Kartveli Nana koji je pokrenula.

 


Iako je hemija između glumca Halila Ibrahima Čejhana u seriji "Fatalna ljubav" očigledna, na žalost fanova, od veze van kamera neće biti ništa.

 

 

Naime, Nanuka je od 2011. godine u braku sa Lašom Mgeladzeom.

 

 

 

makonda-tracker