Neprestana borba

Zvezda filma "Roki IV" se 8 godina bori sa OPAKOM BOLEŠĆU: Za sve krivi uzimanje STEROIDA

0

Langrin je objasnio da je povratak bolesti otkrio nakon što se sam vratio za Švedsku

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dolf Langrin (65) zvezda filma Roki IV se već osam godina bori sa rakom pluća, i spekuliše se da li je njegovo uzimanje steroida odgovorno za sadašnje zdravstveno stanje. 

 

Švedski glumac je otkrio da se sa rakom bori od 2015. godine, išao je na terapiju ali se rak vratio 2020. kada mu je jedan doktor rekao da mu je ostalo još 2-3 godine života.

Langrin je objasnio da je povratak bolesti otkrio nakon što se sam vratio za Švedsku, jer je imao napade gorušice za koje nije bio siguran šta su. Kada je otišao na magnetnu rezonancu, rekli su mu da ima još tumora u tom predelu i da mu je ostalo još maksimum 3 godine.

 

Dolf Langrin
foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

 

Dolf je već tada mislio da je i manje u pitanju, tad je shvatio da je ta bolest nešto ozbiljno, po prvi put nakon pet godina i da ovog puta možda zaista umre.

 

Takođe je rekao da je 80ih i 90ih koristio mnogo steroida i da se više puta zapitao da li je to imalo ikakve veze sa njegovom bolešću i pojavom raka

pluća.

 

Rak je počeo da se širi na bubrege, kičmu i ostale organe, njegova verenica objašnjava da je sve bilo mučenje u jednom trenutku jer su ga čak i usta bolela, nije moga ništa da jede.

 

Najstrašniji je bio razgovor sa ćerkom, šta će biti ako joj otac umre. Poznati glumac je samo rekao da se rak povukao značajno nakon što je potražio drugo mišljenje i alternativni tretman. Jedino što može jeste da ceni što je živ još uvek i život koji je za njim.

 

makonda-tracker