bez buke i medija

Duže od godinu dana krili da su – U BRAKU: Detalji intimnog venčanja Andrije Miloševića i Sandra Tomić

0

Glumci Andrija Milošević i Aleksandra Tomić godinama žive zajedno, a glumica je tek sada priznala da su oni odavno venčani

Andrija Milošević i ALeksandra Tomić venčali su se pred rođenje sina Relje
Andrija Milošević i ALeksandra Tomić venčali su se pred rođenje sina Reljefoto: Milan Maricic/ATAImages

Popularni glumci Andrija Milošević i Sandra Tomić već godinama spadaju u omiljene parove naše javne scene, a pre nešto više od godinu dana upotpunili su svoju sreću kada je na svet stiglo njihovo prvo dete.


Mališan po imenu Relja obojio je život svojih roditelja i učinio ga veselijim, a tek sada smo otkrili da su Andrija i Sandra, poznata pod nadimkom Đeđa, imali razloga da slavlje i dok su čekali njegovo rođenje.


Naime, Sandra je sada u emisiji "Uz kafu sa...", njihove koleginice Seke Sablić, ispričala da su se njen životni saputnik i ona venčali pre sinovljenog dolaska na svet. Bez medijske pompe i buke, Andrija i ona su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

 

Andrija Milošević i ALeksandra Tomić Đeđa
Andrija Milošević i ALeksandra Tomić Đeđafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, 25 dana pre nego što je Relja došao na svet. Ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama – istakla je glumica.


Kako je objasnila, u ulozi roditelja uživaju jer je Relja mirna beba, a Andrija od samog početka neguje sina kako svaki tata treba da čini.


Imali smo sreće da imamo mirno dete. Ne plače, mi spavamo, mada meni uvek fali sna, ali za sada je sve super.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić


Andrija je od prvog dana izuzetno aktivan – rekla je Aleksandra, a onda se on nadovezao:


Sve sam naučio: da ga presvlačim, da ga dojim ne mogu, ali stvarno mi to nije bio problem ili da sam pravio mit od toga. Ušao sam u to prirodno i nisam imao prepreku. Imali smo i sjajnu babicu koja nam je pokazala neverovatne veštine. Relja je prošao kao kosmonaut. Ne samo da sam hteo da odmenim Sandru, ali je tako ispalo da radimo to ravnopravno.

 

 

makonda-tracker