gde je nestao

450 dana ga NIKO nije video: Gde je nestao veteran holivudske kinematografije?

0

Klint Istvud (92) uskoro počinje sa snimanjem svog poslednjeg filma, trilera pod nazivom "Porotnik broj 2", ali ga niko nije video godinu i po dana

foto: Columbia Pictures Corporation / / AFP / Profimedia
foto: Columbia Pictures Corporation / / AFP / Profimedia

Šta se dešava sa najstarijom zvezdom Holivuda svi se pitamo, a njegovi fanovi su izuzetno zabrinuti. Klint Istvud (92) uskoro počinje sa snimanjem svog poslednjeg filma, trilera pod nazivom "Porotnik broj 2", ali ga niko nije video godinu i po dana.

 

Iako u poodmaklim godinama, opšte je poznato da je glumac oduvek bio vanrednog zdravlja, pa se time zabrinutost dodatno povećava. Mada, koliko god bili vitalni, vreme nas sve uvek kad tad stigne.

 

Klint je imao neverovatnu holivudsku karijeru dugu 70 godina, u kojoj je igrao kultne uloge u filmovima uključujući "Čovek bez imena" i "Prljavi Hari".

 

Poslednjih decenija dokazao se i kao talentovan reditelj i stajao je iza filmova poput "Neoprostivo" i "Gran Torino", ali glumac koji krajem maja puni 93 godine, prilično je tih otkako je gllumio u filmu "Plači, Mačo".

 

Fotografija Klint Istvuda iz jedne od mnogih vestern scena

Glumac se ranije osvrnuo na svoju karijeru i podelio razloge zašto je odbio dve najveće uloge svih vremena. Vrenk Vels, predsednik kompanije Varner Bros mu je predložio da radi "Supermena", naravno kada su prvi put planirali da snimaju film, ali Klint smatra da tako nešto nikada nije bilo za njega.

 

Za njega će uvek postojati dobri strai vesterni, mada nikada nije imao ništa protiv sličnih žanrova, nije hteo da neka uloga kao što je uloga Supermena, bac senku na njegovu celokupnu karijeru.

 

 

makonda-tracker