predivno

Izdanje prve dame SAD-a očaralo London! Džil Bajden za krunisanje kralja Čarlsa je čuvala čistu ELEGANCIJU!

3

Džil Bajden oduševila je plavom kompletu.

Džil Bajden na krunisanju kralja Čarlsa III
Džil Bajden na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: Jacob King / PA Images / Profimedia

Krunisanje kralja Čarlsa III je istorijski događaj za Veliku Britaniju, pa i čitav svet.

 

Zvanični iz celog sveta su pristigli da pruže podršku britanskom monarhu u današnjem danu, a juče na svečanom prijemu u Bakingemskoj palati smo mogli da vidimo samo neke od poznatih ličnosti i pripadnike kraljevskih porodica koji su stigli na krunisanje.

 

Među njima se našla i prva dama SAD-a, Džil Bajden koja je svojom modnom kombinacijam apsolutno oduševila sve prisutne.

Supruga američkog predsednika Džila Bajdena, koji neće prisustvovati krunisanju, je na ovaj događaj došla u društvu unuke, a modna kombinacija koju je prošetala do Vestminsterske opatije je sve očarala.

 

Ona se odlučila za sofisticirani komplet u plavoj nijansi, koji se sastojao od uske plave suknje koja je istakla Džilina besprekornu figuru i koje je dozela do kolena.

 

Gornji deo kombinacije je posebno upečatljiv i premda je jednobojan i klasičan, zahvaljujuči asimetričnom rajsfešlusu sa leve strane dobio je na jedinstvenosti. 

 

Prva dama SAD-a je ovaj predivan komplet uklopila sa rukavicama u istoj boji, a plavu boju smo mogli da vidimo i na svedenoj mašni u kosi koja se savršeno uklopila.

1 / 6 Foto: Andrew Milligan / AFP / Profimedia

Sve je zaokuržila cipelama u boji kože koje je uklopila sa pismo tašnom u istoj nijansi.

 

Srebrne minđuše su jedva došle do izražaja od predivno stilizovane frizure i vidu blagih talasa, a mejkap koji je Džil Bajden izabrala bio je sveden i isticao je oči.

 

makonda-tracker