KOLIKO SE PROMENIo?

Ko nije uzdisao za Bali begom, ludeo je za njim! Gde je danas i kako izgleda Ibrahim paša iz "Sulejmana Veličanstvenog"?

1

Igrao je tragičan lik, a privatno je često nasmejan. Ipak, svoju intimu krije od javnosti, pa tako godinama niko ne zna koga ljubi Okan Jalabik

Okan Jalabik u ulozi Ibrahim paše u seriji 'Sulejman Veličanstveni'
Okan Jalabik u ulozi Ibrahim paše u seriji "Sulejman Veličanstveni"foto: @SulejmanVelicanstveniSluzbeno, Youtube Printscreen

Serija "Sulejman Veličanstveni" doživela je veliki uspeh na našim prostorima, što ne čudi jer je najuspešnija turska serija u istoriji.


Domaća publika obožavala je glavne likove, a miljenici dama bili su Bali beg, kog je igrao Burak Ozčivit, i Ibrahim paša Pargalija, kog je glumio Okan Jalabik.


Dok život Ozčivita, koji je u braku s koleginicom Fahrije Evčen, pratimo manje-više detaljno, o svakodnevici Okana Jalabika zna se manje.


Popularni turski glumac napuniće u decembru 45 godina, a još uvek živi u rodnom Istanbulu, gde je diplomirao glumu pre više od 20 godina.

 

1 / 5 Foto: @SulejmanVelicanstveniSluzbeno, Youtube Printscreen


Njegova karijera počela je u istanbulskom pozorištu "Kenter". Nakon niza uloga u teatru, dobio je priliku da zaigra na televiziji, pa se pojavio u više uspešnih projekata. Ipak, ništa mu nije donelo popularnost kao Ibrahim paša u "Sulejmanu Veličanstvenom".

 

Nakon velikog uspeha ove serije, Jalabik je nastavio da radi na svim frontovima, pa je tako odigrao nekoliko uloga u pozorištu, ali još više na filmu i televiziji.

 

Zanimljivo je da i posle "Sulejmana" sarađivao s glumcem Halitom Ergenčom, u seriji "Ti si moja domovina", još jednoj istorijskoj drami.

 


Za Jalabika se uvek vezuju pitanja o privatnom životu, budući da ga dame obožavaju, ali on ne otkriva detalje o svom emotivnom statusu. Koliko je poznato, ranije je bio u dugim vezama s glumicama Hande Dogandemir, Hande Soral, Begum Birgoren i Gamze Ozčelik.

 


Glumac koristi društvenu mrežu Instagram, gde povremeno deli svoje fotografije, pa tako s vremena na vreme pokaže damama da se nije mnogo promenio od svoje najpoznatije uloge.

 

 

makonda-tracker