"volim je i dan-danas"

Varao je suprugu sa DAJANOM ROS i to priznao 40 godina kasnije? Poznati pevač otkrio detalje navodne jednogodišnje afere

0

Pevač Smoki Robinson (83) izneo je šokantne tvrdnje priznavši da je svoju prvu suprugu varao sa Dajanom Ros.

Smoki Robinson je već 20 godina u srećnom braku sa drugom suprugom, a sada je priznao da je bio neveran u prvom braku.
Smoki Robinson je već 20 godina u srećnom braku sa drugom suprugom, a sada je priznao da je bio neveran u prvom braku.foto: DOUGLAS CUELLAR / Zuma Press / Profimedia

Poznati američki pevač, producent, tekstopisac i bivši izvršni direktor diskografske kuće koji je bio veoma poznat 1960-ih 1970-ih godina u SAD-u.Vilijam Smoki Robinson sada ima 83 godine i nakon skoro 40 godina je otkrio jednu u najmanju ruku zapanjujuću istinu.

 

Kako prenosi Page Six, Smoki Robinson je navodno imao jednogodišnju aferu sa pevačicom i glumicom Dajanom Ros dok je bio oženjen prvom suprugom, pevačicom Klodet Rodžers.

 

Smoki je sa Klodet bio u braku bio od 1959. do 1986. godine, a za vreme 27-godišnjeg braka imao je aferu sa poznatom pevačicom.


- Bio sam oženjen u to vreme. Dajana Ros i ja smo radili zajedno i to se jednostavno dogodilo. Ali bilo je prelepo - ispričao je Robinson za Guardian.

- Ona je prelepa dama i volim je i dan-danas. Ona je jedna od mojih najbližih ljudi. Bila je mlada i pokušavala je da napravi svoju karijeru - objasnio je on.

 

Legendarni pevač je tvrdio da je "pokušavao da pomogne" Dajani Ros da upadne na muzičku scenu, ali "nije jurio za njom niti je ona jurila za njim".


Međutim, par je na kraju prekinuo svoju navodnu romansu, jer ih je krivica izjedala.

 

- Nakon što smo se viđali neko vreme, Dajana mi je rekla da to ne može da uradi, jer je poznavala Klodet i znala je da još uvek volim svoju ženu- tvrdi on. -

- I jesam. Mnogo sam voleo svoju ženu.- dodaje Smoki.

 

Iako su se i njegova veza sa Dajanom Ros, a i brak sa Klodet završili, Robinson tvrdi da mu je to dalo novi pogled na ljubav. 


- Naučio sam da smo sposobni da volimo više od jedne osobe u isto vreme. A mi sto učinili tabuom.  Mi ljudi - objasnio je on.

 

- Ne zato što jedna osoba nije dostajna ili što ne ispunjava ono što očekujete. To ima veze sa osećanjima.  Kad bismo mogli da kontrolišemo ljubav, niko nikoga ne bi voleo. Niko ne bi iskoristio tu šansu. Zašto bi dao svoje

srce da bi neko mogao da te tako povredi i učini da imaš ta osećanja?- rekao je Smoki Robinson.

 

On se 2002. godine oženio Frensins Robinson.

 

Dajana Ros se zasad nije oglašavala i komentarisala ove navode.

 

Ona se takođe dva puta udavala: prvi put za Roberta Elisa Silberštajna 1971. godine, ali se par razišao šest godina kasnije.

 

Ubrzo nakon toga, udala se za Arnea Naessa mlađeg 1985. godine i bili su u braku 15 godina.

 

makonda-tracker