happy birthday

Crveni ruž na usnama, slasni specijaliteti, a čestitke se samo nižu: Zavirite na ROĐENDANSKU ŽURKU Nine Janković

0

Glumica je povodom svog 35. rođendana organizovala žurku u jednom poznatom beogradskom lokalu, a tu su bili njeni najvoljeniji prijatelji i porodica

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Naša lepa glumica Nina Janković juče je napunala 35. godina, a kako je za njom jedna veom uspešna godina odlučila je da je isprati na najbolji mogući način i pesmom i veseljem uplovi u novu koja će biti još lepša.

 

Tim povodom okupila je svoje prijatelje, kolege i sve one drage ljude koji imaju važno mesto u njenom životu. Uz muziku, igru i ples, ali i ukusnu hranu oni su uživali do duboko u noć.

 

Glumica je na svom Instagram profilu dobila mnogo lepih čestitiki povodom rođendana, a svaka od njih bila je protkana emocijama i uspomenama iz nekih prethodnih zajedničkih druženja.

 

 

Kao što obično biva kad ode u kafanu, slavljenica je bila odlično raspoložena, a nije se libila ni da sa prijateljima zapeva i zaigra.

 

Uz nju je bio i njen suprug, koji joj je velika podrška kako u poslu, tako i u životu.

 

Nina je sa ekonomistom Matejom Dičićem već devet godina u ljubavi, a iz ovog braka oni imaju sina Vukašina i ćerku Ivanku.

 

 

Mateja je Ninu verio u novogodišnjoj noći 2013. godine, a već sledeće godine venčali su se u crkvi Svetog Marka u Beogradu. Ono što malo ko zna jeste da je Ninin suprug Mateja brat od ujaka njene koleginice Tamare Dragičević, pa se par verovatno tako i upoznao.

 

Ljubav sa Matejom joj je kao bajka, pa glumica priznaje da su poštovanje i razumevanje jedna od stavki koje čine njihovu zajednicu stabilnom.

 

- Čar našeg braka jeste u tome što se mi i dalje zabavljamo. U tom smislu, ništa se nije promenilo - rekla je ranije glumica za domaće medije.

 

Kakve čestitke je dobila i kako su se proveli pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 10 Foto: Instagram / janxnina/

 

 

makonda-tracker