savršen par

Ko je muškarac koji je ukrao srce jedne od naših najlepših glumica? Nina Janković sa SUPRUGOM blisala na CRVENOM TEPIHU

0

Lepa glumica i njen suprug blistali su zajedno na premijeri filma "Indigo kristal" u Beogradu

foto: Uroš Arsić/Mondo
foto: Uroš Arsić/Mondo

Naša poznata glumica Nina Janković poslednjih nekoliko godina osvaja srca srpske publike brojnim maestralno odigranim ulogama.

 

Ove večeri ona se sa svojom jačom polovinom, Matejom Dičićem pojavila na premijeri novog filma "Idigo Kristal". Graciozno su se prošetali crvenim tepihom i svima su pokazali da su jedno drugom velika podrška.

 

Nina Janković je već godinama u braku sa Matejom Dičićem, kojeg često imamo priliku da vidimo na njihovim zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

 

 

Ninin suprug Mateja s kojim je već devet godina u ljubavi je po struci ekonomista. Iz ovog braka oni imaju sina Vukašina i ćerku Ivanku.

 

Mateja je Ninu verio u novogodišnjoj noći 2013. godine, a već sledeće godine venčali su se u crkvi Svetog Marka u Beogradu. Ono što malo ko zna jeste da je Ninin suprug Mateja brat od ujaka njene koleginice Tamare Dragičević, pa se par verovatno tako i upoznao.

 

Ljubav sa Matejom joj je kao bajka, pa glumica priznaje da su poštovanje i razumevanje jedna od stavki koje čine njihovu zajednicu stabilnom.

 

Ovo je Mateja Dičić, ekonomista koji je ukrao srce Nine Janković
Ovo je Mateja Dičić, ekonomista koji je ukrao srce Nine Janković foto: Uroš Arsić/Mondo

 

- Čar našeg braka jeste u tome što se mi i dalje zabavljamo. U tom smislu, ništa se nije promenilo - rekla je ranije za “Stori” glumica, koja je dodala da su se neke stvari između njih iskristalisale, te sada više uživaju u zajedničkom vremenu.

 

Kod Mateje volim njegovu duhovitost, harizmu i to što u svakom trenutku zna kako treba da reaguje. Divan je, nežan i pažljiv - naglasila je ona.

 

Nina je ranije govorila da nije osoba koja voli preterano noćne izlaske i da je sada fokusirana na svoju porodicu.

 

 

- Ja sam porodični tip tako da mi brak jako prija i smatram da je došlo vreme i za proširenje porodice. Prethodne dve godine sa Matejom pamtim samo po lepim stvarima koje su nam se događale, a pre svega po putovanjima. Oboje smo prilično zaposleni tako da u Beogradu nemamo priliku da provodimo zajedno onoliko vremena koliko bismo želeli, jer nam to što se viđamo posle posla nije dovoljno. Odlazak na odmor uvek je prilika da po čitav dan budemo upućeni jedno na drugo, što najviše volimo.

 

 

makonda-tracker