stil poznatih

Najobičnije farmerke s njom izgledaju SUPERTRENDI: Nina Janković ima JEDINU košulju koja vam treba ovog proleća

1

Sa bilo čim da kombinujete ovakvu košulju ili bluzu, rezultat će biti ženstven i elegantan izgled

Glumica Nina Janković uvek inspriše svojim stilom
Glumica Nina Janković uvek inspriše svojim stilomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Nina Janković izgleda savršeno na crvenom tepihu, ali je ona jedna od najbolje odevenih dama naše javne scene i privatno – u trenucima kada sama bira autfite za neke ležernije prilike.


Šarmantna zvezda serije "Kalkanski krugovi", koja ovih dana oduševljava bioskopsku publiku ulogom u filmu "Indigo kristal", uvek je u korak s najnovijim trendovima. Ipak, garderober Nine Janković obiluje i proverenim klasicima, a sve zajedno daje vrlo atraktivan stil za svaki dan.


Takva je i nova odevna kombinacija koju je Nina pokazala juče na društvenoj mreži Instagram, a nama se posebno dopala njena bela košulja, prikladna i za svečanije trenutke i za izlazak na kafu tokom dana.

 

1 / 5 Foto: @janxnina, Instagram


Glumica je farmerke od svetlog džinsa i kratke špicaste čizme kombinovala sa košuljom koja ima večno trendi i elegantan detalj – karnere.

 

Ipak, nije u pitanju bilo kakva košuljica s karnerima, već nesvakidašnji model kom su na ovaj nači ukrašeni rukavi. Iako je jednostavnog dizajna, ova košulja je sve samo ne obična i odiše otmenošću i romantikom, a toliko je efektan da je sam po sebi statement komad i može da se kombinuje s bilo čim.

 

 

Karneri spadaju u najženstvenije prolećne i letnje trendove, a bili oni decentni ili vrlo napadni, ne možete pogrešiti ako ih odaberete u bilo kojoj situaciji.

 

 

Zato ni ne čudi što ih je veliki broj dizajnera uvrstio u svoje prolećne kolekcije za 2023. godinu, a oni su sjajan način da se svaki stajling "začini" određenom dozom glamura.

 

 

 

makonda-tracker