milion dolara

Većini devojaka dodaje godine, ali nju PODMLAĐUJE: Nina Janković ima novu boju kose – i stoji joj lepše od svih dosad

1

Glumica Nina Janković promenila je boju kose i kako je i sama priznala, neće je skoro menjati.

Glumica Nina Janković voli da eksperimentiše sa bojama kose.
Glumica Nina Janković voli da eksperimentiše sa bojama kose.foto: Printscreen/Instagram/jaxnina

Glumica Nina Janković (34) je jedna od najtraženijih mladih glumica, koja je osim po svom glumačkom umeću, poznata i po besprekornom stilu oblačenja.

 

Ipak, nešto što se može nazvati njenim zaštitnim znakom jeste njena predivna, negovana kosa, koju glumica neguje godinama.

 

Kao što je jednom prilikom istakla za magazin Story, kao tinejdžerka je volela da eksperimentiše sa frizurama i prošla je kroz različite faze što se tiče i oblika i boje kose, a kroz sve te promene je sačuvala kosu, jer ju je svakodnevno negovala. 


– Tačno je da sam prošla razne faze, bila sam i narandžasta, i plava, izvlačila sam pramenove, farbala se i kanom, ali taj vid mog traženja, na sreću mnogih, završio se kada sam upisala fakultet – rekla je ona za Story i dodala:

I danas volim da menjam boju kose i da se igram s pramenovima, ali ne više u tolikoj meri. Kažu da je moja kosa dobrog kvaliteta, nekada posle pranja deluje kao da je isfenirana, ali s godinama i snimajućim satima moram sve više pažnje da posvećujem načinu na koji je negujem –

 

Da je Nina ponovo rešila da malo eksperimentiše ili, bolje rečeno, da se vrati u boju koju je već nosila, dokazala je i njena najnovija fotografija na Instagramu.

 

Lepa glumica je podelila fotografiju svoje savršeno isfenirane frizure, a ono što su svi prvo primetili jeste nova boja kose.

I dok je tamnobraon boja kose malo riskantna i ume da doda godine i učini da izgledate starije, Nini Janković ova boja savršeno stoji. 

 

Zahvaljujući smeđoj boji, njene oči su još više došle do izražaja i istakle njeno lepo lice, a da je i ona prezadovoljna promenom, svedoči i njena izjava koja stoji u opisu fotografije:

 

 Mislim da se u plavo više farbati neću

 

Da nije pogrešila u odabiru boje kose, pokazali su i oduševljeni komentari korisnika ove društvene mreže: 

 

"Sve ti boje lepo stoje", "Predivno", "Lepom licu odgovara bilo koja boja kose", "Milion dolara", samo su neki od komentara.

 

 

 

makonda-tracker