donela važnu odluku

Uprkos tome što je u PORODIČNOM GNEZDU najlepše, ćerka Saše Popovića odlučila - KRAJ: Evo gde će od sada živeti

0

Ćerka Saše Popovića izrasla je u lepu mladu ženu i sada je odlučila da otpočne samostalan život 

foto:  Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović je jedan od najbogatijih ljudi na domaćoj estradi. Još kao mlad imao je smisla za biznis, a u životu je uspeo da sebi i svojoj porodici obezbedi sve što im je potrebno. 

 

Nedavno Saša je odlučio da novac koji je zaradio uloži u nekretnine i tom prilikom je odabrao i stan koji će kupiti svojoj mezimici Aleksandri.

 

Naime, on je kupio plac u blizini njihovog doma na Bežanijskoj kosi, gde će biti izgrađen stan za Aleksandru. Takođe, kako je ispričao, on se pobrinuo i za Suzaninog sina.

 

 

- Kada smo Brena i ja prodali „Grand“, razmišljali smo gde da uložimo novac. Nisam želeo da te pare iznosim u inostranstvo. Pojavio se plac baš preko puta moje kuće i sa dobrim prijateljem Ostojom napravio sam firmu i krenuli smo sa gradnjom. Zadovoljan sam kako sve teče - otkrio je Popović u nedavnom intervju.

 

 

Sada on i Suzana mogu da bezbrižno uživaju u svom miru, jer su ostali sami u svojoj kući.

 

‒ Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja.

 

 

 

makonda-tracker