šta vi mislite?

"Za dve nedelje IZGUBIM 5kg na ovaj način": Plan ishrane Suzane Jovanović i Saše Popovića koji uključuje I MESO I PECIVA

0

Saša Popović i Suzana Jovanović su godinama jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Suzana Jovanović i Saša Popović
Suzana Jovanović i Saša Popovićfoto: Damir Dervišagić

Iako su prisutni decenijama, nemoguće je da ne primetite kako godina na njih nisu uticale ni najmanje. Saša Popović i Suzana Jovanović često privlače pažnju kada se pojave zajedno na nekom događaju, a komplimenti na račun izgleda su neizostavni.

 

Kako je i sam Saša jednom prilikom otkrio, i on i Suzana poštuju određeni način ishrane zahvaljujući kom uvek brzo skinu višak kilograma.

 

- Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim. Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane - započeo je Saša.

- Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. Doručkujem pecivo, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci.

 

Saši je potrebno 14 dana da ovom dijetom povrati staru liniju i otkriva da često ima problem sa tim viškom od pet kilograma.

- Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, iz gubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program - objašnjava Popović.

Kada dođe leto, on odmah odlazi u Opatiju, tokom sunčanih dana mu ne prija masna i teška hrana, stoga tad i nema problem sa kilogramima.

 

- Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima - rekao je Saša jednom prilikom.

Saša i Suzana su jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a nedavno su okupili celu estradu na svadbi Suzaninog sina Danijela, tada je zablistala i njihova ćerka koja se ne eksponira preterano u medijima.

 

 

makonda-tracker