veselje

U domu Saše Popovića planira se nezaboravno veselje: Suzana Jovanović sprema VELIKO SLAVLJE

0

Približio se datum koji će doneti mnogo sreće u njihov dom. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sin pevačice Suzane Jovanović iz prvog braka, Danijel staje na "ludi kamen". Naime, on će sudbonosno "da" izgovoriti svojoj izabranici Tijani 19. maja 2022. godine.

 

 

— Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo — istakla nam je Suzana Jovanović.

 

 

— Ma, oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da ne zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema — dodala je za "Blic" Jovanovićeva, pa iznela još detalja:

 

1 / 8 Foto: Printscreen Kurir TV

 

— Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu. 

 

 

makonda-tracker