preslatka

Udala se za KOLEGU, dobili su dvoje dece: Kako danas izgleda i čime se bavi Lola iz serije "Korak napred"

0

Svojim talentom za glumu i ples lepa glumica je osvojila srca publike pre mnogo godina 

foto: Youtube printskrin / Giuli 97
foto: Youtube printskrin / Giuli 97

Španska glumica Beatriz Luengo bila je jedan od omiljenih likova serije "Korak napred" koja se pre više od 20 godine emitovala u Srbiji. Svojim temperamentom, ali i odličnom glumom i plesom Batriz je u ulozi Lole oduševila kako domaću tako i stranu publiku.

 

Prošle su godine od tada, a ona se, prema mišljenju mnogih ne menja. Zadržala je šarm i lepotu kojom je kupila mnoge. Ipak, ono što je zanimljivo jeste njen privatni život.

 

Naime, Beatriz se na snimanju serije upoznala sa glumcem, Jotuelom Romerom, koji je u pomenutom ostvarenju glumio Pavela. Njih dvoje su prvo bili u vezi, a onda su odlučili da vezu 2008. godine krunišu brakom

 

 

Iako su joj mnogi predviđali sjajnu karijeru čini se da se Beatriz više pronašla u muzičkoj karijeri. Ona je izdala nekoliko solo albuma, a ima i svoju plesnu školu u Madridu.

 

Jotuel i ona su, nakon osam godina ljubavi, dobili sina D’Anhela, a u aprilu ove godine dobili su i ćerkicu Zoi.

 

Sada je objavila da ćemo ponovo moći da je gledamo u ulozi koja joj je donela veliku slavu, budući da se snima nastavak ove serije. 

 

Lola iz serije 'Korak napred' i danas izgleda prelepo
Lola iz serije "Korak napred" i danas izgleda prelepo foto: CRY-Laurent Vu / MPP / The Photo One / Profimedia

 

Glumica se tim povodom pojavila na crvenom tepihu, ruku pod ruku sa Monikom Kruz i Migelom Anhelom Munjozom koji su glumili sa njom u seriji i bili članovi grupe “UPA Dance”.

 

Ono što mnogi komentarišu jeste i njen izgled, budući da Beatriz u 39. godini izgleda gotovo isto kao kada je glumila čuvenu Lolu. Ipak, njen modni stil je pomalo iznenadio sve. 

 

Nakon toliko godina Lola iz serije 'Korak napred' ponovo pred televizijskom kamerom
Nakon toliko godina Lola iz serije "Korak napred" ponovo pred televizijskom kamerom foto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Glumica i pevačica je za tu priliku ponela dve haljine i čini se ni za jednu ne mogu da se pronađu reči hvale.

 

Jedna drečavo roze, druga crna sa velikim zlatnim kaiševima... Možda bi Beatriz ipak trebala da ubuduće potraži savet stiliste - šta vi kažete?

 

 

 

makonda-tracker