divne želje

Ovakva jaja za Uskrs još niste videli: Trudna Ana Ivanović na simpatičan način čestitala praznik vernicima

1

Srpska teniserka, koja trenutno čeka svoje treće dete, uživa u danima praznika s porodicom, a lepo raspoloženje i želje podelila i sa svojim fanovima

srpska teniserka Ana Ivanović čestitala je Uskrs pratiocima
srpska teniserka Ana Ivanović čestitala je Uskrs pratiocimafoto: Instagram / Anaivanovic

Ana Ivanović, verovatno najlepša penzionerka na svetu, podelila je na društvenim mrežama snimak kojim je poželela srećan Uskrs svojim obožavaocima i pratiocima.


Šarmantna teniserka objavila je snimak na kom izgleda vrlo lepo, u košulji kratkih rukava i farmerkama, dok ispred trudničkog stomačića drži korpicu sa uskršnjim jajima.


Srećan Uskrs svima koji danas slave. Uživajte u danima sa svojom porodicom i voljenima. Puno ljubavi! – poručila je Ana svima koji praznuju Uskrs po julijanskom kalendaru.

 

Čestitka Ane Ivanović za Uskrs uz korpicu (neofarbanih) jaja
Čestitka Ane Ivanović za Uskrs uz korpicu (neofarbanih) jajafoto: Instagram / Anaivanovic

Mediji pišu da je Ana držala neofarbana uskršnja jaja, koja je ipak stavila u lepu pletenu korpu i ukrasila cvećem i travom, a pratioce je počastila i svojim širokim osmehom.


Nekadašnja prva teniserka na WTA listi trenutno čeka treće dete s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Par već ima sinove Luku i Leona, a izvori bliski paru otkrili su nedavno za domaće medije da će Švajnštajgerovi uskoro dočekati još jednog dečaka.

 

Ana Ivanović često deli fotografije koje otkrivaju delić njene svakodnevice, a njih možete pogledati u galeriji.

 

1 / 8 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

makonda-tracker