modni hit

Da li ste među onima koji ih PREZIRU ili ih ne skidate celog leta? Ana Ivanović prošetala "NAJRUŽNIJE SANDALE" na svetu

2

Sve žene koje vole udobnost pre svega apsolutno su zaljubljene u ove sandale 

foto: Instagram / Anaivanovic
foto: Instagram / Anaivanovic

Čini se da je jedan model letnje obuće, sandala i papuča, potpuno podelio svet. Na njih niko nije ostao ravodušan, a komentari su takvi da ih žene ili ne bi skidale nikako ili jednostavno ne mogu da zamisle sebe u njima.

 

Naša poznata teniserka Ana Ivanović odlučila je da baš taj, neobičan, nekima "najružniji" model sandala ikada prošeta kroz svoj dom. Ona je napravila lepu fotografiju, a svima je zapalo za oko ono što je Ana imala na nogama.

 

Naime, lepa bivša teniserka ponela je ravne crne sandale sa dva široka kaiša, koje važe za najudobiju, ali i najružniju obuću. Ljudi su potpuno podeljenog mišljenja kada je ovaj, slobodno se može reći, modni hit u pitanju.

 

 

I dok se jedni ne bi odvajali nikada od ovog modela papuča, drugi su mišljenja da ga ne bi obuli čak ni kada ne bi imali ništa drugo. Za jedne one su must have svakog leta, dok su drugi stava da ih ne bi nosili čak ni po kući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Čini se da Ana sebe ubraja u ovu prvu kategoriju, jer ovo nije prvi put da je uslikana u ovakvom modelu papuča i sandala. Očigledno joj prija udobnost koju one pružaju, a u drugom stanju joj je to i najpotrebnije. 

 

Da li se vama dopadaju ove sandale ili ste od onih koji ih se groze?

 

 

 

makonda-tracker