slatko i šareno

Kako izgleda DORUČAK Ane Ivanović? Recept za FANTASTIČAN izgled u trudnoći se krije u OVOM obroku

0

Bivša teniserka Ana Ivanović je uvek vodila računa o svojoj ishrani.

Ana Ivanović nam je pokazala kako izgleda njen slatki doručak.
Ana Ivanović nam je pokazala kako izgleda njen slatki doručak.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša teniserka Ana Ivanović (35) spada u poznate ličnosti koje svojim likom i delom inspirišu mlade generacije i pokažu im prave vrednosti i stil života.

 

Osim što je svojim sportskim uspesima u karijeri pokazala da se rad i strpljenje isplate, kao i da je najbitnije čuvati i negovati svoju porodicu i učiniti ih pravim vrednostima u životu, Ana Ivanović nas svojim stilom života svakodnevno inspiriše da budemo bolji i da negujemo pre svega sebe, a onda i ljude koje volimo.

 

Naime, Ana je oduvek volela zdrav način ishrane koji je zasigurno i najispravniji za stanje celokupnog organizma,a neretko je sa svojim pratiocima na Instagramu delila svoje obroke i pokazivala da uz malo truda možemo uživati u zdravim i ukusnim obrocima.

 

Istini na volju, i ona ne može uvek da odoli slatkišima, pa nam je tako jednom prilikom otkrila recept za zvezda-pogaču sa kremom koju obožava da jede kada "joj padne šećer".

Ipak, ona uglavnom vodi računa o svojoj ishrani, a na njenom jelovniku su uglavnom zdravi obroci.

 

Nedavno nam je pokazala jedan od njenih obroka u trudničkim danima. U pitanju je bio obrok sa jajima, kinoom,paprikom, šargarepom, paradajzom, krastavcima i zelenom salatom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Međutim, danas nam je Ana pokazala kako izgleda jedan od njenih omiljenih tipova doručka. 

 

U pitanju je Akai činija, brazilski dezert koji je napravljen od akai bobica pasiranih sa drugim smrznutim voćem. Servira se u činiji i preliva raznim svežim voćem, granolom, semenkama, orašastim plodovima, puterom od kikirikija...

 

Dobra stvar je što akai činiju uvek možete da izmenite po svojoj volji te da svaki put obrok bude drugačiji od prethodnih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Jedan od mojih omiljenih tipova doručka. Akai činija sa zdravim i ukusnim prelivima poput bobičastog voća, kokosovih pahulja i granole. - napisala je Ana ispod fotografije.

 

makonda-tracker