prefinjeno

Da li je haljina, komplet ili ništa od toga? Rođendanski stajling Dragane Mićalović će biti inspiracija Beograđankama

0

Čini se da lepa Dragana svakog dana zadaje nove modne zadatke armiji devojaka koje je prate na društvenim mrežama 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Lepa glumica Dragana Mićalović proslavila je svoj 32. rođendan u krugu najdražih prijatelja i članova porodice. 

 

Ona je rođendansku žurku upriličila u jednoj beogradskoj kafani, a cela ekipa je uživala u odličnoj muzici i druženju do kasno u noć.

 

Čini se da je iza Dragane jedna veoma lepa i uspešna godina i da ima razlog da se još hrabrije i jače uhvati u koštac sa godinom koja je pred njom.

 

 

Na njenoj rođendaskoj žurci, osim sestre Slobode Mićalović bile su i druge poznate ličnosti iz sfere muzike i glume, a lepa glumica je na Instagramu podelila i nekoliko prelepih fotografija.

 

Na jednoj od njih ona je u zagraljaju svoje veoma dobre drugarice Milice Pavlović. Dragana je veoma bliska sa pevačicom, a bila joj je i jedna od najvećih podrški na nedavno održanom velikom koncertu u Nišu. 

 

Ono što je sve zbunilo jesu njena delimično gola leđa, pa je bilo teško proceniti da li je ovo komplet ili haljina koja ima proreze u predelu leđa koji otkrivaju njeno izvajano telo. 

 

Za ovu priliku Dragana je ponela neobičan komplet od zelenog satena, koji je bio sačinjen od mini-suknje i sakoa koji kao da su iz jednog dela.

 

Dragana Mićalović u najneobičnijem stajlingu do sada
Dragana Mićalović u najneobičnijem stajlingu do sada foto: Instagram / hipokampelefentokamela

 

Bilo kako bilo, Dragana je izgledala fantastično, a njen, sada već svima dobro prepoznatljiv osmeh, nije skidala sa lica.

 

Ona se slikala sa prijateljima i gostima, a nakon što je oduvala broj 32 sa torte žurka se nastavila do duboko u noć. 

 

 

 

 

makonda-tracker