retko ko zna

Uvek im je bila velika podrška: Da li znate koja modna kreatorka je tetka Slobode i Dragane Mićalović?

0

Sestre Mićalović su u centru pažnje gde god da se pojave.

Malo ko zna da je njihova tetka zapravo naša poznata modna kreatorka
Malo ko zna da je njihova tetka zapravo naša poznata modna kreatorkafoto: Printscreen Instagram / Sloboda Mićalović Boba

Glumice i sestre Dragana i Sloboda Mićalović već godinama su na javnoj sceni i svojom nežnom pojavom i istančanim stilom izazivaju stranu gde god da se pojave.

 

Obe su u Beograd na studije došle iz rodnog Leskovca, a kako je najmlađa sestra Mićalović podnela dolazak u prestonicu podelila je nedavno u emisiji "Balkanskom ulicom":

 

– Ja sam posle mesec dana zvala tatu, rekla sam mu Ja pakujem stvari, sedam na autobus i dolazim u Leskovac. Ja ovde ne mogu, ja ne mogu ovde da živim, ovi ljudi nemaju srca – ispričala je Dragana iskreno. 

Da se to desi, nije joj dozvolila majka, na čemu joj je mlada glumica i danas veoma zahvalna. 

 

Njena starija sestra, takođe veoma uspešna glumica Sloboda Mićalović se takođe svojevremeno prisetila koliko je početak u velegradu bio težak. 

 

Bila sam skroz sama, imala sam svega 18 godina, ali sam rekla sebi sada ćeš da se boriš. Naravno imala sam ja tetku Vericu ovde, ona je uvek bila tu za mene, ali nisam želela baš da se nakačim sad ženi koja je imala brdo obaveza oko svog posla i dece. Želela sam sve sama da stvorim – ispričala je Sloboda tada.

 

Međutim, ono što malo ko zna da je u tetka Verica zapravo naša poznata kreatorka Verica Rakočević.
 

Verica Rakočević je bila zadužena za izgled Slobode Mićalović na Filmskom festivalu u Veneciji
Verica Rakočević je bila zadužena za izgled Slobode Mićalović na Filmskom festivalu u Venecijifoto: Instagram/printscreen

One su u srodstvu sa tatine strane, a baka sestara Mićalović i Veričina majka su rođene sestre. 

 

Poznato je da je upravo Verica Rakočević bila zadužena za kreaciju koju je Sloboda nosila na Venecijanskom filmskom festivalu, na premijeri "Na mlečnom putu" Emira Kusturice gde je rame uz rame sa Monikom Beluči oduševila svetsku javnost


 

makonda-tracker