neočekivano

Ovakva uskršnja jaja još niste videli: Stevan Piale podelio fotografije iz porodičnog doma - autentično i bez greške

0

Naš glumac je podelio je fotografije ofarbanih jaja, ali ne običnih 

foto: Instagram / stevanpiale
foto: Instagram / stevanpiale

Poznati mladi glumac Stevan Piale trudi se da praznike provede sa svojom porodicom, a Veliki petak kao jedan od najvećih među njima i u njegovom domu obeležen je farbanjem uskršnjih jaja

 

Obično su domaćice te koje na svoje storije izbacuju jaja raznih boja kako bi pokazale svoje umeće, ali ovog puta Stevan nije mogao da odoli. I imao je dobar razlog za to.

 

 

Naime, jaja koja su se našla na njegovoj trpezi bila su sve samo ne obična. On je imao specijalna jaja oslikana u bojama Srbije, njegovog omiljenog fudbalskog kluba, Crvene Zvezde i jaja sa likom, kako je glumac napisao Matriksa. 

 

Uskršnja jaja glumca Stevana Piala
Uskršnja jaja glumca Stevana Piala foto: Instagram / stevanpiale

 

Ovakvu umetnost nije lako napraviti, a Stevan je osim ove podelio i još jednu fotografiju na kojoj smo mogli da vidimo postupak farbanja jaja u njegovom domu. 

 

Čini se da  se glumac veoma aktivno upustio u avanturu zvanu farbanje uskršnih jaja, a kako i ne bi kada je ovo jedan rituala koji se danas može videti u svakoj porodici koja proslavlja Uskrs koji stiže za dva dana. 

 

Ovako izgleda dom Stevana Piala na Veliki petak
Ovako izgleda dom Stevana Piala na Veliki petak foto: Instagram / stevanpiale

 

Da podsetimo, Stevan Piale je u braku sa prelepom Unom, koja je glumcu rodila dve ćerkice, Rosu i Katu.

 

Njih tri su centar sveta uspešnog glumca, a čini se i da mu one daju snagu da radi na sebi i napreduje u glumačkom zanatu iz dana u dan. 

 

 

makonda-tracker